Nasıl anlıyacazz. ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan acemikuşcu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 347
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
inan meriç
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
1: Arkadaslar bende alason kırması bırtane kus var yesılımsı dıskı yapıyor ve tüğlerini kabartıyor yem felan yiyiyor suda iciyor 1-2 kere yumurtladıda bi ilac uygulamam lazımmı yhada satan biri varsa tel felan verırsenız sevınırım.
2: ben adanada oturuyorum abraj aldım erkekmı dısımı nasıl anlıyacam tek basına katıyorum dişiyi elimde uzatınca ötüyor ama dişiyle yan yana katınca ötmüyor ve dişi onu dövüyor.

AcemiKuşçu' Alıntı:
1: Arkadaslar bende alason kırması bırtane kus var yesılımsı dıskı yapıyor ve tüğlerini kabartıyor yem felan yiyiyor suda iciyor 1-2 kere yumurtladıda bi ilac uygulamam lazımmı yhada satan biri varsa tel felan verırsenız sevınırım.
2: ben adanada oturuyorum abraj aldım erkekmı dısımı nasıl anlıyacam tek basına katıyorum dişiyi elimde uzatınca ötüyor ama dişiyle yan yana katınca ötmüyor ve dişi onu dövüyor.
İLYAS KARDESİM BU GİBİ KONULAR ÇOK VAR YKARDAN ARAMA YAPARAK HEPSİNE ULASABİLİRSİN KENDİNİ BİLGİLENDİRİR ACEMİLİGİNDE ÇIKAR OLMAYAN KONULARI AÇ ARAMA YAPARAK BİLMEN GEREKEN HER SEY SİTEMİZDE MEVCUT

KONU KİLİTLİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri