Nasıl direk eve İndiricem?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onurc98
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 786

onurc98

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Onur Cambaz
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Güvercinlerimi uçurduktan sonra tam karşıızda duran yüksek bi bina var oraya konuyorlar ve uzun süre gelmiyolar. Nasıl direk eve gelmesini sağlayabilirim?

benim yanımdada büyük bina var evim iki katlı 40 tane kırma bango vs. var hepsi oraya konuyorlar yapabileceğin hiç bir şey yok evin balkonuna çıkış varsa çık poşet bağla kuşları fazla sıkıştırma ilk uçuruşun önemliydi oraya kondurmucaktın .

kuşları uçuracağın zaman ilk önce kümesin önünde az bir şey yemle.sonra ver sırığı. uçsunlar. indirmek istediğinde de kümeste kalanları kümes önüne çıkar.alttan biraz kuşları hareketlendir.az bir şeyde yem at yesinler. kuşların konmadan inmeye çalışacaklardır.uçuracağın zaman gün içinde kuşları tam doyurma.kuşları akşamları tam doyur.

Kuşları tam doyurmuyorum zaten açken uçuruyorum özellikle 3 tanesi yapıyor. Bütün kuşları çıkartıyorum önlerine yem atıyorum banamısın demiyorlar.

İlk yapman gereken kümesi düzenli saatlerde açman olucak kuşların karnı çok tok olmadan uçaracaksın kondukları zaman diğerlerini çıkart KONANLAR yere inince yem at diğer zamanlarda yem atma kuşları koşullandır yani aşağıya indiklerinde yem yiyeceklerini bilsinler zamanla konmamaya başlıcaklar konsalar bile diğerleri çıkar çıkmaz inerler denemeni tavsiye ederim

teşekkürler öyle yapmaya başlıyacağım bu gün :)

Geri