nasıl geçer ne kullanmalı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan maskeler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

maskeler

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
sinan arslan
Meslek
işsiz
İlgi Alanı
Kediler
merhaba. kuşumun damağında bir beyazlık var sanki buğday yapışmış gibi ve güvercinim gün geçtikçe kötüleşiyor önce performansı bozuldu aptallaştı şimdide hareketleri değişti yürüyüşü bile bir garip ne yapmalıyım kanat seside kalmadı sayılır yarsımlarınızı bekliyorum

S.Aleyküm büyük ihtimalle kuşun çiçek hastalıgına yakalanmış fromlarda bu hastalık hakkında bilgiler var okursan faydalı olur

slm arkadasım bır yazı okumustum bıyerde kusun damagındakı o beyazlıgı sakın koparmayın dıye yazıyordu.yaralı olabılıyormus yanı kusa zararlı olan bısey deyıl dıye okudum bence sorun baska olabılır ondan dolayı olmayabılır gecmıs olsun!

Bu konu hakkinda ben cok yorumlar yazdim bu forumda. Pamuk hastaligidir , oncelikle hemen simdi o kusu digerlerinden ayirman gerekiyor yoksa yarin birgun bircok kusunda bunu rastlarsin. Tedavisi kolaydir , forumda biraz gezinmeni tavsiye ediyorum herseyi sil bastan yazmak istemiyorum ki bunuda anlayisla karsilayacaginizi umuyorum. Ama ilk yapacaginiz is o kusunuzu hemen digerlerinden ayirmak olacak , bunu ciddi olarak ustune basa basa soyluyorum ve kesinlikle o peynirimsi olan bolgeyi temizlemeyi dusunmeyin cunku kanama yapar.

Saygilarimla.

evet ciddi bir hastalık bu denildiği gibi. hastalık forumlarına bakarsan ben öyle çözdüm ama mehmet kardeşiminde dediği gibi kuşu kesinlikle ayır hatta hasta gibi görünen diğer kuşlarıda

Geri