Nasıl güvercin besleyebilirim ? YARDIM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan polo456
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

polo456

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Yunus Bakış
Meslek
Öğrenci-Kuşçuluk
İlgi Alanı
Kediler
Öncelikle selamun aleyküm abiler ben daha 13 yaşında bir öğrenciyim güvercinleri ailemi sevdiğim kadar severim şuanda nasıl taklacı güvercin besleyebilirim ALLAH izin verirse 1 çift mavi veya çakmaklı alcam...

Sorum şu =Şuanda bildiğiniz gibi havalar fena soğudu ben şimdi nasıl güvecin besleyebilirim yardım edermisiniz ?? [İstanbulda Yaşıorum]

Bence (Öğrencisin ve yaşın 13 )çok fazla para harcamadan 1 çift kuş almanı tavsiye ederim. Bunları alıştırırsan sonra kendi zevkine göre başka kuş alırsın. Birde kuşları nerede beslemeyi düşündüğünü ( Balkon, kümes v.b. ) yazarsan daha iyi yardımcı olunabilir.

ilk olarak derslerine odaklanmalısın kesinlikle önceliğin güvercin olmamalı şahsi görüşüm erken daha beslemen sonucta hayat senin hayatın herzaman bakabilirsin biraz daha beklemeni tavsiye ediyorum
hayatında başarılarının temenni ediyorum güzel kardeşim..

polo456' Alıntı:
Öncelikle selamun aleyküm abiler ben daha 13 yaşında bir öğrenciyim güvercinleri ailemi sevdiğim kadar severim şuanda nasıl taklacı güvercin besleyebilirim ALLAH izin verirse 1 çift mavi veya çakmaklı alcam...

Sorum şu =Şuanda bildiğiniz gibi havalar fena soğudu ben şimdi nasıl güvecin besleyebilirim yardım edermisiniz ?? [İstanbulda Yaşıorum]
SENİN İÇİN GÜÇ OLACAKTIR.DIŞARIDA KUŞLAR İLE İLGİLENİRKEN ÜŞÜYÜP HASTA DA OLABİLİRSİN.
ZAMAN KAYBEDEREK , DERSLERİNİN AKSAMA İHTİMALİ DE SÖZ KONUSU ..
YAZ TATİLLERİNDE 1-2 ÇİFT BESLESEN ,DAHA İYİ OLABİLİR...

OKUL VE DERSLERİNİZDE BAŞARILI OLUP , * VETERİNER * OLSANIZ. CAMİAMIZIN VETERİNERLERE İHTİYACI OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM !

5 AY SABRETSEN ; HAVALAR DA ISINIR. BÜYÜKLERİNİ DE ÜZMEMİŞ OLURSUN . SİZLERİN HASTALANMASI BİZ BÜYÜKLERİ ÜZER.
GÜVERCİN SEVGİNİ ANLIYORUM . BEN DE BİR GÜVERCİN AŞIĞIYIM .

Samet Ataş' Alıntı:
ilk olarak derslerine odaklanmalısın kesinlikle önceliğin güvercin olmamalı şahsi görüşüm erken daha beslemen sonucta hayat senin hayatın herzaman bakabilirsin biraz daha beklemeni tavsiye ediyorum
hayatında başarılarının temenni ediyorum güzel kardeşim..
:heyo:

ben İstanbul/Pendikte yaşıorum abi ayrıca kümesim de hazır fotorafını çekicem ve çatıda beslicek ALLAH İZİN VERİRSE

Pendik/Aydos

Geri