NASIL KUŞ YAKALARIM?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kuşçu_ali_fb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
atakan bektaş
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Diğer
slm beyler ben yeni üyeyim kuşları sevdiğim için bu siteye üye oldum ama nasıl güvercin yakalarım? cevap verirseniz sevinirim kümes hazır kuş yok :(

Kümesinde kuş yoksa nasıl kuş yakalıcaksın kardeşim önce kümesi bi doldur sonra havada gördğün avare kuşlara pırıltı ver....:)

merhaba aramıza hoşgeldin ,öğrencisin negüzel ama kişi kartını tam doldurda nerdensin yaşın kaç bilelim değilmi birde güvercin güvercini görmeden gelmez dernek ve pazarlardan bir çift kuş alman lazım

dernek bilmem ama pazarlarda bulursam alıcam

abiler kuş yakalamak için pirilti yapıp sallasam kuşlara doğru gelirlermi kuşlar gelince balkona ekmek olcak yerde evin içine doğru koycam eve girince balkonun kapıyı kapıycam kuşu yakalandı olurmu sizce mantıklımı? :tamam:

kardesim hiç öyle olurmu ekmekle felan kuşlar ekmeğe inmez bugdaya ilk kümesini yap ondan sonra bilmem edirne kapı pazarını biliyonmu ? git ordan iki çift kuş al ondan sonra yakalamaya başlarsın

buğdayda koyarımda edirnekapıyı biliyorum ama pazarı bilmiyorum :hayir:

neden illa kuş yakalamak istediğini anlayamadım :kitap: mangalmı yapcan :asla: biri uçurmak biri oynatmak biride yakalamak için deli oluyor ne kadar yönlü bir hobi değilmi :haha: :slm:

Arkadaşım benden sana bi tavsiye. Neden ilk önce kendine ileride sorun yaşamadan zevkle besleyebileceğin, bir güvercin ırkı seçip, bu ırktan almıyorsun. Güvercin yakalamakla kuşçuluk olmaz ki aslında güvercin yakalamayıda tasvip etmiyorum. Bence en iyisi kendi kuşunu beslemen.

Sevgili kardeşim sana yazılabilecek en iyi cevabı Başoğlan arkadaşımız vermiş,bana görede başkasının kuşlarını yakalamaya uğraşacağın yerde kendi edineceğin kuşlarınla ilgilenirsen en doğruyu yapmış olursun benden sana naçizane bir tavsiyedir bu (:
uygulayıp uygulamamak sana kalmış bol şanşlar.

Önceklikle Merhaba

Arkadasım öncelıkle kümesin ve kusun olması lazım

Eğer yok diyorsan bu da ağzınla kuş yakalamaya benzer:)

Saygılar...

kuş almıcam diyorsan git meydanlardan falan renkli güvercinleri bilen bir kişiyle yakala paraya kıyamıyorsan ama bu tutak işi cırt iş yarın öbürgün başına bela olurlar kendi kuşunla yetin sen başkasının kusunda gözün olmasın :tamam:

kardeş sen ilk önce kümes sonra parana kıyacan bi çift weya 2 çift kuş alacan sen emeklemeden yürümek istiyosun ondan sonra burdaki ustalarımızla tanışacan onlar sana gerekli bilgileri verir
saygılar...

usta sen daha du bakalım.Dha kuş alcan, bir iki çift illaki kaçırcan ,ayar ettiklerinden yavru alcan, yavruları uçurmaya alıştırcan ,böyle böyle kuşları çoğaltcan, vs.vs.vs.vs.vs.vs.vs.bunları yaptıkta sonra tutakçılığada başlarsın (:

arkadasım güvercin yakalamak için ugraşma daha acemisin zamanla bi çift kuş al yavrulat çogalt kuşların cogalınca onlar seni bulur zaetn sen ekmekle mekmekle ugrasma git 1 kilo bugday al he bide kuşları eline alma fazla

güzel kardeşim madem paraya kıyıp kuş almıon o zaman sen kuş falan besleme .mzallah yarın yem falanda amaz kuşlara eziyet edersin.senin aradığın egsoz bilyası gibi bişey od buralarda bulunmaz.

kardeşim sen ne kuş bakarsın nede baktırısın baksana komşunun kuşuna göz dikmişsın ,sen en ıyısı ne kuş bak nede heveslen oyle herkez kuş bakamaz canını sıkma kaşı kendini :ckmk: :pilot: :tamam:

kuşçu_ali_fb' Alıntı:
slm beyler ben yeni üyeyim kuşları sevdiğim için bu siteye üye oldum ama nasıl güvercin yakalarım? cevap verirseniz sevinirim kümes hazır kuş yok :(

s.a bak kardeşim öncelikle kuşçuluk böyle olmaz bi başkasının kuşunu yakalayınca eline ne geçecek kularınmı güzel olacak veya kuşlarmı çogalacak ve biz diyoruz ki dostluk,kardeşlik, arkadaşlık sevgi çerçevesi ama sen bunları bu yazınla kötü salladın olmadı bi başkasının kuşu kimseye yaramaz ve bu arkadaşa kuş nasıl yakalanır fikrini verenlere yazıklar olsun size hiç yakıştıramadım bunca yıllık kuşçular var aranızda iyi bir örnek kuşçu degilsiniz benden bukadar .

(SAYGILARIMLA)

___GÖKHAN KESTANE___

Arkadaşım senin daha 1 takım kuşun yok milletin kuşuna göz dikmişsin dikkat ette yakınlarındaki güvercin besleyenler bunu duymasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri