NASIL OLUR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan demir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 821
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

demir

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
demir deler
Meslek
serbest
İlgi Alanı
Kuşlar
SLM BENDE SUT BEYAZ ERKEK VAR BUNU MISKI DISIYLE ESLSTIRMEK ISTIYORUM YAVRULAR NASIL CIKAR YA DA ONERIR MISINIZ CIFLESTIRME MI YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM

SLM BENDE SUT BEYAZ ERKEK VAR BUNU MISKI DISIYLE ESLSTIRMEK ISTIYORUM YAVRULAR NASIL CIKAR YA DA ONERIR MISINIZ CIFLESTIRME MI YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM

bence kuşlarının orjinalini bozma elinde aynı cins kuşun yoksa ben bul derim...

ama yine de kuşlar senin karar da senin

saygılar....

abi bu konu hakkında kesin bilgi vermek mümkün değil ama 3-4 şans var benim bildğim miski,beyaz,miski ala veya değişik bir şey çıkabilir benim arkdaşımın iki arap güvercininden bembeyaz güvercin çıktı :))yani anlayacağın soyu nasılsa devamıda öle olur :))

Şebabçı1' Alıntı:
Hiç Güzel olmuyor.Bence deneme KAFASI BEYZ VÜCUDU MİSKİ OLUYO

öle kuşlarada ala diyorlar o kuşları almak için yüzlerce lira para verenler oluyor ama yinede senin zevkin ama çoğu kuşlardan güzel bir görünümleri oluyor alaların

Miski ala beyaz ala atar büyük ihtimal..miskiyi göstersen tonlar hakkında daha iyi yorum yapabilir...ama genetikde çekingen gen diye birşey var...beyaz-miskiden arap dahi atabilir 2-3 soy çalışmasında
Miski genleri Mm diyelim büyük M miski küçük m sabuni
Beyaz genleri Bb büyük B beyaz küçük b sabuni ise
2 tane sabuni yavru çıkıyor hatırladıgım kadar...internetten çaprazlamalara bakabilirsiniz...

Saygılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri