nasıl yavru alabilirim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan salih aşık
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
salih asik
Meslek
oparatör
İlgi Alanı
Balıklar
iki tane yaşlı erkek güvercinim var 17-19 yaşlarında yumurtalar boş çıkmaya başladı acaba vitamin yada ilaç kulanarak yavru alabilirmiyim bilgilendirirseniz sevinirim

aynı sorun bendede var usta yaklaşık 11 yaşında bi erkek var yumurtalar 4 5 seferdir boş geliyo birileri bilgilendirirse bende çok memnun olurum saygılar...

bu iş için decort iyi olabilir ama hayvanın yaşıda baya bi büyükmüş hayvanın işi bitmiş gibi xD

Bu hayvanlar en fazla 20-35 yaşları arasında yaşıyor.Ve sizin güvercinlerinizde yolun yarısını geçmiş. İnsanlarda da belli yaştan sonra döl üretimi duru.Bence sizin hayvanlarınızda bunun için boş yumurta yapıyor.

Kaan Kaplan' Alıntı:
Bu hayvanlar en fazla 20-35 yaşları arasında yaşıyor.Ve sizin güvercinlerinizde yolun yarısını geçmiş. İnsanlarda da belli yaştan sonra döl üretimi duru.Bence sizin hayvanlarınızda bunun için boş yumurta yapıyor.

Katılıyorum

Kaan Kaplan' Alıntı:

Bir güvercin en fazla 17 18 yaşına kadar yaşar diye biliyordum.. lakin 24 yaşında kuşlar varmış.. buna dayanarak çıtayı 24 25 yaşa yükselttik :) lakin bana 35 yaş biraz abartı geldi..

abartı olabilir.ama yaşıya bilirde ben bi makalede okumuştum 19 yaşında ölmüş bir kuşş şaşırmıştım. birde tv de gördüm bir kartal video cekmişler kanat tek kanat açıklığı 3m lik bir kartal 70 kg yetişkin bir dağ keçisini yaklamış. hayretler içinde kaldım..

Ahmet abi bende senin gibi biliyordum ama yaban tv de izlediğim bir programda öğrendim

decort bi tür ilaçmı ve nerden bulabilirim

artık o kuşlar hayatta görevlerini tamamlamış abi artık decort falan nafile artık sen kuşlara iyi bak huzurlu bi emeklilik yaşasınlar.

Saygılarımla ( Reis )

Geri