Natural Naturavit Plus

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan black_mamba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar kuşlarıma vitamin için tavsiye üzerine Naturavit plus diye bir ilaç aldım.Aranzda bunu kullanan veya bilen varsa bilgi verirse çok memnun olurum.Henüz kuşlarıma bu vitaminden vermedim ve tam bir bilgi sahibi olmadıkçada vermeyi düşünmüyorum.İlgilendiğiniz için şimdiden teşekkür ederim..

Ekli dosyalar

• Goruntu(130).webp
    Goruntu(130).webp
    405.2 KB · Görüntüleme: 2,823
slm arkadaşlar,
dün natural naturavit plus multivitamin ve natural vitaminor bira mayası satın aldım ama miktar olarak benim için çok fazla. bu tür bitkisel ürünlerin de raf ömürleri kısa oluyor, o nedenle elimde kalıp son kullanma tarihi geçip ziyan olacağına elimdeki ürünü paylaşmak istiyorum. sizin de bildiğiniz ithal piyasadaki en kalite ürün.

Selamlar.

Arkadasım aldıgınız cok guzel bır vıtamın karısımıdır.Her kuscuda olması gereken ve kusların severek tutkettıgı bır toz vitamın cesıdırır ozellıkle antıbıyotık tedavısınden sonra bolca verılmelıdır.Devamlı kuslara versenız dahı faydasını gorursunuz.Malesef yurt dısında bunları temın etmek hem daha ucuz hemde daha kolay.

abi nerden aldın banada lazım

ben yeni aldım zaten. multivitamin 250 ml. karışım hazırlarken 1 litre su için 1 ml koyuyorsun ve bu günlük. senin kuşlar günde kaç litre su içiyor ki. anlayacağın bu çok fazla miktarda. elimizde kalıp da ziyan olacağına bir kutuyu paylaşmaktan yanayım. çünkü fiyat olarak da çok da ucuz bir şey değil. bitince tekrar ortak olarak alırız. en azından elimizdeki ürün taze kalmış ziyan olmamış olur.

black_mamba' Alıntı:
Arkadaşlar kuşlarıma vitamin için tavsiye üzerine Naturavit plus diye bir ilaç aldım.Aranzda bunu kullanan veya bilen varsa bilgi verirse çok memnun olurum.Henüz kuşlarıma bu vitaminden vermedim ve tam bir bilgi sahibi olmadıkçada vermeyi düşünmüyorum.İlgilendiğiniz için şimdiden teşekkür ederim..

Güvercin sektöründe 60 yıldan fazla bir deneyimi olan Natural firması güvercinler için ilk yem üreten firma olmuştur. Natural firması Güvercin bakımı, beslenmesi ile ilgili dünya çapında haklı bir şöhrete sahiptir.
Natural Yem ve Yem katkı ürünleri dünyada 46 ülkede satılmaktadır. Sektörde uzun yıllara dayanan deneyimi ve sürekliliği yetiştiricilerin firmaya güvenini arttırmaktadır.
Tüm Natural ürünleri aynı zamanda kendi yetiştirme çiftliklerinde yetiştirmiş oldukları 14.000 adet güvercin içinde kullanılmaktadır.

* Güvercin yarışlarında 80 yıllık tecrübe
* Yem ve Yem katkı ürünlerinde 70 yıllık tecrübe
* Dünya çapında Güvercin yetiştiriciliği alanında en büyük ve en eski güvercin çiftliği alanında 50 yıllık tecrübe

NATURAL NATURAVİT PLUS ;

* Naturavit Plus sıvı multivitamin dir.
* Güvercinler için gerekli olan Vitamin miktarı araştırmacılar ve bilim adamları tarafından belirlenmiş ve üretilmiştir.
* Buna göre Naturavit Plus ; Vitamin B1,Yağ asitleri ve karbonhidratların azalmasını sağlar.
* Hızlı çalışan metabolizmada vitamin gereksinimi ortaya çıkar.
* Vitamin D,Güvercinin Fosfocalcium dengelemesinde önemli rol oynar.Bu vitamin güvercinin iskeletinin oluşması için gereklidir.
* Vitamin A,Özellikle genç güvercinlerin büyümesi için gereklidir.Anti-enfeksiyon ve anti-parazit etkisi vardır.
* Vitamin E,Üremeyi arttırır.Kas ve sinir sistemi için gereklidir.
* Vitamin K, Anti-Hamorhagic ( Kanama ) dir.Dışarda beslenen kuşlar için çok gereklidir.( Kışın telde olan güvercinler için )
* Naturavit Plus suda eriyen lezzetli bir vitamindir.Güvercin tarafından hızlı bir şekilde emilir.Güvercinleri avitaminosis den korur.
* Naturavit Plus Institoto Delle Vitamine de üretilmiş ve garantili bir üründür.

sizin almış olduğunuz NATURAL NATURAVİT PLUS kutusunda Tarım Bakanlığının İthalat izni varmı? var ise o bölgenin fotosunu çekip yollamanız mümkünmü

İlaç değil güvercinler için üretilmiş karma sıvı vitamin. Natural piyasadaki en kaliteli markalardan biridir zararı olmaz, ama ölçüye göre vermek gerekir.

Geri