bosnak41
Üye
- Ad Soyad
- bosnak41
- Meslek
- öğrenci
- İlgi Alanı
- Kediler
S.A Arkadaşlar,bu aralar fazla başlık açıyorum ama yapacak bir şey yok... Bir sürü konu açmıştım,fare sorunu vardı zehirli buğday aldım fare bunu yemiş belli ama ölmedi sanırsam,o başlıkla ilgili yorumlarınız için sağ olun.Arap erkek kuşum kaçmıştı dişi tek bakar mı filan demiştim fakat bakmadı bitene yavruyu kayıp ettim diğer yavruyu da limonların altına kaydırdım fakat ninem bir şey öğretmişti,demişti ki; Tavukların yani koklak tavuğun altına civciv kaydıracaksan kabul etmesi için hepsinin üstüne koku sür demişti.Bende limonların altına o teki kaydıracağım için kaydırdığım kuşa da limonların yavrularına da kolonya sürdüm ve kabul etti şu an 3 tane paşa gibi yavru var inşallah sizinde işinize yarar,bu yöntem.Şimdiki sorum ise herhalde kuşlarda nazar var limon erkek hasta oldu herhalde hırıltısı var dışarıda filanda bırakmadım tam baba kuştu şimdi kur sesi bile hırıltılı geliyor saldım kabarık duruyor yani ne vereyim deneyimi bilgisi olan söylesin sinüziti de olabilir.. Şimdiden cevaplar için sağ olun...