NAZAR Var!!! Hırıltıı ;(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bosnak41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

bosnak41

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
bosnak41
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
S.A Arkadaşlar,bu aralar fazla başlık açıyorum ama yapacak bir şey yok... Bir sürü konu açmıştım,fare sorunu vardı zehirli buğday aldım fare bunu yemiş belli ama ölmedi sanırsam,o başlıkla ilgili yorumlarınız için sağ olun.Arap erkek kuşum kaçmıştı dişi tek bakar mı filan demiştim fakat bakmadı bitene yavruyu kayıp ettim diğer yavruyu da limonların altına kaydırdım fakat ninem bir şey öğretmişti,demişti ki; Tavukların yani koklak tavuğun altına civciv kaydıracaksan kabul etmesi için hepsinin üstüne koku sür demişti.Bende limonların altına o teki kaydıracağım için kaydırdığım kuşa da limonların yavrularına da kolonya sürdüm ve kabul etti şu an 3 tane paşa gibi yavru var inşallah sizinde işinize yarar,bu yöntem.Şimdiki sorum ise herhalde kuşlarda nazar var limon erkek hasta oldu herhalde hırıltısı var dışarıda filanda bırakmadım tam baba kuştu şimdi kur sesi bile hırıltılı geliyor saldım kabarık duruyor yani ne vereyim deneyimi bilgisi olan söylesin sinüziti de olabilir.. Şimdiden cevaplar için sağ olun...

Hipradox-is ver ama orjinal olmasına dikkat et ölümcül bi hastalık değil bunu kullan geçer kuşun gırtlak olmuş

Saol kardsm denerim .Sölediğin ilacı araştırdım işe yarıyor diyen birsürü insan var ve zaten bu ilacı konu alan bir başlıkta açılmış,saol tekrardan acaba fiyatı nedir?Başka yorumu olan varsa söylesin ihtyacım var ..

fiyatı 6 TL birde kırmızı etiketli değil mavi etiketli al

Plastik suluk kullanan arkadaşlar, uzun zamandır uygulamış olduğum ve çok faydasını görmüş olduğum bir yöntemdir, 5 litrelik plastik suluk kullanıyorum, bunların içine yumruk büyüklüğünün yarısı kadar bakır tel (plastiğinden ayrılmış çıplak bakır tel) koydum sürekli suluklarımın içinde bulundurdum, yaklaşık 5-6 yıldır yapıyorum, öncesinde kuşlarımda ara ara nükseden rahatsızlıklar , bunun sonucu ölümler, sakatlıklar oluyordu,ne ilaçlar kullandım ama fayda etmedi ( ilaçlar için olumsuz düşünmüyorum ama ilaç kullanım ve uygulanmasında bilgisizlik ve başka nedenlerden başarısız olunduğunu düşünüyorum) bir hastalığı yok ediyor diğeri peydah oluyordu, bu yöntemden sonra hastalıklar kesildi , büyük kuşçuların diyarı Nevşehir'den saygılar

Arkadaşlar cevaplarınız için sağolun.Kuşum düzeldi 3 günde bir çeyrek göz kararı sarımsak yutturdum 1 bilemedin 1buçuk haftaya geçti.Başta korkmustum çünkü kuş kur bile yapamıyordu hırıltılı ses çıkıyordu ama şimdi maşşallahı var,deneyin derim.İlaçlara boşuna para vermeyiniz..Saygılar

Geri