NE ALIRSAN 1-5 YTL...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sskukavvw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sskukavvw

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
burak özen
Meslek
fabrika işçisi
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar geçenlerde kuşçular sokağı diye tabir edilen büyük bir sokağa girdim.inanın bu sokakta gökyüzünden güvercin hiç eksik olmaz.ya yerde,ya terasta kesinlikle her evin bir kümesi var.sokağın sonundan dönerken büyük bir afiş dikkatimi çekti.afişte ne alırsan 1 YTL ve ya 5 ytl yazıyordu afişin sahibi o apartmanda en üst katta terasta birkaç arkadaş birleşmiş hasta,bakımsız ve ya sokaktan yakaladıkları sokak güvercinlerini terasta satıyorlar.ordada yine aynı afiş var.etraf çok kalabalık hiç adam yok herkes çocuk annesinden babasından dondurma parası diye para alan çocuklar burdan gelip kuş alıyor.
1 ytl lik kuşlar genelde sokak güvercini,hepsi hastalıklı çoğu sallabaş,ishal,çiçek vb. bir sürü hastalığa tutulmuş savunmasız kuşlar.satıcı adamların hiçbirşeyi takmadığı,o hayvanların canını umursamadıkları herhallerinden belli.hatta öyleki hasta kuşları alıp terastan havaya atıyorlar ve haliyle kuşta yer çekimiyle yere düşerken korkudan kanat çırpıyo.tabii bizim bilgisiz çocuklarda bunları uçmuş sanıyo.aşağıda ise iki tane kedi yere düşen kuşları alıp yiyorlar adamların umurlarında bile değil. :sinirli:
:hungur:
inanın buna yüreğim el vermedi ama elimdende bir şey gelmedi çok acı bir görüntüydü :hungur: :hungur:

Barış bey yapacak birşey yok diye bir şey yok elbet birşeyler yapıp bu olayı durdururuz.
siz açık adresi ve şahısları burada bizimle paylaşın elimizden geleni yaparız.
polisi arasanı bile onlar gelip olaya el koyacaktır.

ömer bey ilk olarak öyle gözüküyor fakat yer tam çingene mahallesi daha önce polisler,jandarmalar ordaki kaçak evleri yıkmaya geldiklerinde adamlar polisleri dövdüler jandarmayla çatıştılar hele birde gidip orda durun kardeşim ne oluyo desen bilemiyorum artık???

sen hele bir yeri yaz kişileri yaz elbet bir yolu yordamı bulunur.

PEKİ YAZIYOM O ZAMAN ALLAH SİZE KOLAYLIK VERSİN İSTANBUL ANADOLU YAKASI MALTEPE YENİSAHRA ÇİNDENE MAHALLESİ VE AYDINEVLER ÇİNGENE MAHALLESİ(BİRAZ ÖNCE BAHSETTİĞİM YER AYDINEVLER FAKAT YENİSAHRA DA DA AYNI HALT YENİYOR

tam açık adres yokmu?
ve şahıs isimleri yokmu?

tam olarak sadece aydınevlerdekini biliyom oda aydınevler g-58 sokak zaten sokakın sonundaki göbekte o ev şahısları bende tanımıyom

Igrenc bir olay böyle şeylerin olmasi üzücü, umarim bu insanlar kuslara yaptiklari eziyetin aynisi kendi hayatlarinda yasarlar.

valla doğru ikisinide yaratan allah ama bir yaratılan diğer yaratılana yaratılanların aleminde yaratık muamelesi ypıo yazık... :hungur:

arkadaşlar o kedinin o savunmasız kuşlara o canice atlaması parçalaması gerçekten iğrençti :hungur:

Bu insanlık nereye gidiyor ya allahım sen bize yardım et bi kere güvercinin gözüne baksalar varya çok şey anlayacaklar çok zor bi olay çok iğrenç ya bu şekildeki insanları kınıyorum :((((

bunlara göz yummamak gerek arklar bencede elbet yapacak seyler vardır yaa ve bılırım o durumu bı keresınde benımde sabunimi kedi kapmıstı gözlerimin önunde kaptı götürdü cok kötü bi durum yaaha :hungur: :hungur:

yazık ya nereye gidiyor bu insanlık
bu adi insanlar bu dünya da olmasada diğer dünya da bu yaptıklarını cezasını verecektir

ELEMİM

ALLAH dan korkmayan ne gözden ne merhametden anlar

ne diyecegimi bilemiyorum ama burda bùtùn gercek kusculara vazife dùsùyor duyarsiz kalmak besledigimiz hayvana haksizlik etmek demektir o cevreye yakin olan arkadaslar ilgilenirse cok gùzel olur dayanisma herzaman bizi ileri gotùrecektir...

sskukavvw' Alıntı:
PEKİ YAZIYOM O ZAMAN ALLAH SİZE KOLAYLIK VERSİN İSTANBUL ANADOLU YAKASI MALTEPE YENİSAHRA ÇİNDENE MAHALLESİ VE AYDINEVLER ÇİNGENE MAHALLESİ(BİRAZ ÖNCE BAHSETTİĞİM YER AYDINEVLER FAKAT YENİSAHRA DA DA AYNI HALT YENİYOR

be yenisahra mezatında oyle kuşlar goremdım niye mahlemızın mezatlarını kouluyorsun be kardesım

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
sen hele bir yeri yaz kişileri yaz elbet bir yolu yordamı bulunur.

Ömer Abi noldu bunu yapan kişilere cezalarını verdirebildiniz mi? Polise falan söylediniz mi? Merak ettim. Böylelerini aslında asıcaksın, görücekler nasıl oluyomuş bir canı hiçe saymak..

......SİNAN ÖZTEKİN......

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri