NE ÇIKAR?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gfbilker58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

gfbilker58

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
İlker Ucar
Meslek
Grafik Tasarım
İlgi Alanı
Kediler
ARKADAŞLAR CİNPERİ İLE BOL PAÇA ARAPI VURURSAM NASIL BİRŞEY ÇIKAR? KESİN OLARAK KİMSE BİR ŞEY DİYEMEZ AMA SADECE TAHMİNLERİNİZİ YAZARSANIZ SEVİNİRİM. SAYGILAR
164.jpg
27.jpg

DİŞİ CİNPERİ
ERKEK ARAP

RESİMLER TEMSİLİDİR.

Kuşların genetiği ile oynamış olur, yoz kuşlar meydana getirmiş olursun. İkisi birbirine çok yabancı ırklar.

Saçmasapan Birsey Çıkacaktır. Yani Kayde Değer Bir Cins Cıkmayacaktır.

gözler kırmızı olur kuyruklarda beyazlık olabilir paçalı olabilir tepeli olmaz.gövdeside büyük ihtimal çok koyu kırmızı çıkar.takla atar.kanat vurur....

bi ihtimal işte kesin bişey diyemem ama sonuçta YOZ olacaktır.

kırma kardeşim kuşları.piyasa ne olduğu belirsiz kuş dolu zaten

BAKIN ARKADAŞLAR Bİ MEVZUU ANLATMAK İSTİYORUM.. SENE 93 94 LÜ YILLARDA BAĞCILARDA İKAMET EDERKEN MAHALLEMİZİN BERBERİ VARDI.. BU BERBER AMCA GÜVERCİN BESLEMEYE MERAK SALDI LAKİN NE BİR KÜMESİ VAR NE YERİ NEDE KUŞLAR HAKKINDA BİLGİSİ.. YANİ SIFIR.. BU BERBER AMCA PAZARDAN BİR KESME BAŞ ARAP DİŞİ BASKA VE BİRDE, O ZAMANLARDA BASIK YOKTU VEYA ÇOK AZDI, BASIĞA YAKIN BİR ERKEK BEYAZ MARDİN ALMIŞ.. BERBER İKİ MUHABBET KAFESİNİ BİRLEŞTİRİP SALMA HALİNE GETİRDİ VE İKİ FARKLI CİNS KUŞU DÜKKANININ KÖŞESİNDE EŞ YAPTI VELHASILIKELAM SONRA YAVRULAR ÇIKTI, TEPELİ KISA GAGALI TOZ PAÇALI ALA BULA BASKALAR ÇIKTI AMA TEPELİLER.. SONRA BİZ TAŞINDIK DAHA NE OLDU BİLMİYORUM.. GEÇEN İNTERNET SAYFALARININ BİRİNDE BASIK TEPE PAÇASIZ NORMAL BASKALARA RASTLADIM VE FİYATI 2,500 TL YUH.. YANİ OLMAYAN YENİ BİR TİP YENİ BİR KUŞ GELİŞTİRECEK İSE ARKADAŞIN İYİ DÜŞÜNMESİ GEREKİYOR, YOK OYUN NESLİ YETİŞTİRECEK İSE HİÇ ÖNERMEM.. BELKİ BİZ FARKINDA OLMADAN DÜNYANIN DEĞİŞİK YERLERİNDE KİMBİLİR HANGİ KUŞLARI HANGİ KUŞLARLA EŞLİYORLAR BELKİ O DEDİĞİN CİNPERİ NELERİN KIRMASINDAN BU GÜNE ULAŞTI..SELAMLAR..

sana katılıyorum arkadaşım çok haklısın

arkadaşlar zaten bu gün beslediğimiz kuşların hepsi yabani güvercinlerden gelme yani adamın teki kırmışki bizde besliyoruz denemekte fayda var belkide çok güzel bi kuş çıkıcak ortaya

gfbilker58' Alıntı:
her şeyin bir ilki vardır

aynen

Geri