gecko
Üye
- Ad Soyad
- hakan adak
- Meslek
- kasiyer
- İlgi Alanı
- Kediler
arkadaşlar şu satırları ayzarken yemin ediyorumm gözlerimden yaş akıyo yaa..sabahtan beri moralim yerlerde işe gitmedimm yarında gitmiyecemm ..emek verdigimmm yavrularımm ne güzel oyunada girmişlerdii çok şeyler bekliyodumm onlardan ama bugünn ne geldi başıma bi bilsenizz..kuşları uçurduktan sonra kümese soktum ve gezinmeleri için kapıyı açtımm..bi 25-30 dk sonra bakkaldan geldim yemde almıştım onlaraa bi de ne görimm iki tgöz nurumda paspas kyvasının içinde bogulmuşş ölmüşşş..kovanın içi kan içindeydi hayvanlar dışarı çıkamamışş ..bakıcımda içerdeydiionunda altında yavrular vardı şimdi onlarda ölecekk :hungur: :hungur:
nasıl üzüldümm yaa..tamnam biliyorum yapılacak bişi yokk ama aramızda o kadar büük bag vardıkii olmaz böle şeyy yaa..canlarım benbim demekki yıkanmak için girdiler çıkamadılarr..alah beni affetsinn küçücük ihmalden onları kaybettimm
:hungur:
nasıl üzüldümm yaa..tamnam biliyorum yapılacak bişi yokk ama aramızda o kadar büük bag vardıkii olmaz böle şeyy yaa..canlarım benbim demekki yıkanmak için girdiler çıkamadılarr..alah beni affetsinn küçücük ihmalden onları kaybettimm
:hungur: