ne kadar acı yaa taklacılarım feci şekilde öldü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gecko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 984

gecko

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hakan adak
Meslek
kasiyer
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar şu satırları ayzarken yemin ediyorumm gözlerimden yaş akıyo yaa..sabahtan beri moralim yerlerde işe gitmedimm yarında gitmiyecemm ..emek verdigimmm yavrularımm ne güzel oyunada girmişlerdii çok şeyler bekliyodumm onlardan ama bugünn ne geldi başıma bi bilsenizz..kuşları uçurduktan sonra kümese soktum ve gezinmeleri için kapıyı açtımm..bi 25-30 dk sonra bakkaldan geldim yemde almıştım onlaraa bi de ne görimm iki tgöz nurumda paspas kyvasının içinde bogulmuşş ölmüşşş..kovanın içi kan içindeydi hayvanlar dışarı çıkamamışş ..bakıcımda içerdeydiionunda altında yavrular vardı şimdi onlarda ölecekk :hungur: :hungur:

nasıl üzüldümm yaa..tamnam biliyorum yapılacak bişi yokk ama aramızda o kadar büük bag vardıkii olmaz böle şeyy yaa..canlarım benbim demekki yıkanmak için girdiler çıkamadılarr..alah beni affetsinn küçücük ihmalden onları kaybettimm

:hungur:

Büyük gecmiş olsun, paspas kovası dediğiniz vilada kovasımı, 4o kez düşünsem aklıma gelmez onun içine kuşun gireceğini, benim normalde yavrum vardı legende yıkanırken öteki kuşların altında kaldı öldü,böle akıl almaz enterasan şeyler hayatta olduğu gibi kuşculuk tada oluyo.

aynen gökay kardeşim vilada paspasıydıı. balkonu temizlemek için her zaman koyardım şimdiye kadar girmezlerdi hiçç..ama işte hayvan sonuçtaaa..içine girimm derken çıkamamış suda yarısına kadar doluyduu ..gerçekten çok enteresan yaaa

Gecmis olsun,gercekten üzüldüm diycek kelime bulamiyorum,sonucta hayvan akli ermez ilginc gelmis serinlemek maksadiyla girmis olabilir ama sonuc...

Üzüldüm birdahaki sefer dikkat et insaallah,üzülmiyelim tekrar...

Hayirli günler...

.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

Sizlerin artis oldugu yerde,yönetmen benim...

BOZOGLU

saol abii gidenin yeri her zamn dolarrr ama insan verdigii emege geçirdigi zamana acıyoo :hungur:

çok geçmiş olsun , üzüldüm :(

Selamlar

Çok büyük geçmiş olsun görünmez kaza dediklerinden üzülmemek elde değil umarım tez zamanda yaralarını sararsın..

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

çok geçmiş olsun kardeş kimsenin başına gelmesin böle bişey belkide ne ümitler bekliodun onlardan ama nasp deilmiş tekrar geçmiş olsun

gecmis olsun bilader umarim daha gùzel yavrular alirsin...benimde oyle oldu eve iceri girdim arap yavru kovaya giriyor yikanmak icin girip suya batinca kanatlari tamamen islaniyor ondan sonrada cikamiyor allahtan hanim gormùs bana haber verdi de kurtardim hemen kurutma makinasiyla kuruttum

Arkadaşım ölene yapıcak birşey yok.ALLAH bizlere sağlık sıhhat versin .inşallah tez zamanda acını hafifletecek yavrular alırsın.arkadaşlar birde böyle acı verici olayları yaşamamak için lütfen kuşlarınız salıkken başından ayrılmayın.şayet iş icabı ayrılmanız gerekirse kümese kapatıp sonra işinize bakın.SAYGILAR
ÖMÜR DENİZ

öncelikle geçmiş olsun benimde başıma geldi daha dün sabah baktım kümese hava biraz iyiydi 2 tane pencere var kuşların girip çıktığı orayı açtım bir tane gök (mavi) yavru vardı ama çok seviyordum belki 4 5 gün dursa oda pencereden çıkacaktı uçmak için ama sabahki hava öğlene doğru biraz daha serinlemişti yavruda yine yuvalıktan çıkıp tüneklerin yardımı ile pencere ye ulaşmış tahminime göre pencerede durrurken başka bir kuş gelip dövmüş bunu bu da kaçmak isterken az ilerdeki metal kovanın içine düşmüş neyse gittim kümese kuşları içeri tıkıp yavruya baktım yerinde yok kümesin içini iyice aradım çıktım dışarı ve kovanın içindekinin yavru olduğunu anladım yavruyu elime aldığımda ölmşş tü bende çok üzüldüm kuşların ana babasını yeni almıştım ilk yavruları idi anlıycan böyle kazalar oluyor

Çok üzüldüm gerçekten çok geçmişolsun size malesef oluyorbazen artık şanssızlık mı diyelim dikkatsizlik mi diyelim yoksa kısmet değilmiş mi diyelim bilemiyorum. Geçenlerde benimde kümesime köpekler girmişti dışarda kalan bir yavrumun girmesi için kapımı açıkbırakmıştım 10 dakka olmamıştıt döndüğümde 8 kuşum telef olmuştu hemde içinde ogün çok ısrarlarla bir arkadaşımdan aldığın birtakım arap da vardı ençok o yeni hediye aldığım 2 kuşa üzüldüm istediğime isteyeceğime pişman oldum uzun yıllardır bukadar ısrarlı kımseden kuş istememiştim birisinden. Gelgelelim hayvancıklar kümesimde birgecedahi kalmadan öldü .Çok üzücü ama kısmet değilmişdedik ve kendimizi bu şekilde avutmaya çalıştık .Oluyor işte bazan böyle şanssızlıklar napalım yapacak bişey yok.Yoladevam diyoruz geride kalanlarla önemlideğil canagelmesin diyoruz .kuş yine bulunur .selamlar .ŞEREF

selam yazınızda kovanın içinde kanlar var dediniz suda boğulan kuştan kancıkmaz eğer gerçekten kovada kan varsa biri içine öldürerek atmış demektir.:=( boğulan hiç bir canlıdan kan cıkmaz.

Geri