ne olur biri birşey söylesin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan location24
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

location24

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
funda özer
Meslek
sekreter
İlgi Alanı
Herkese merhaba;
arkadaşlar sağlıklı bi erkek kuşum var.2 gündür iyi değil çok üzülüyorum
1.Normalde kafes açıkken asla içeri girmezdi ve bizim çevremizden ayrılmazdı.Şimdi gezinsede hemen kafesine dönüyor ve sürekli aynı yere gidip tünüyor
2.Muhabbet kuşum tuhaf bi hareket yapıyor.Sürekli ağzını açıp kapatıyor.Sanki yem yerde bişeyleri öğütmeye çalışır ya öyle brşey.Niye böyle yapıyor.(bazıları mutluluktan diyor ama bu onun gibi gagasını çıtırtdatma değil.)
3.Kuşa biraz vitamin verdim ve su içti.Şimdi ishal gibi sulu yapıyor.Su içtikten sonra oldu.Bu ağzında ne varsa sürekli sanki konuşmaya çalışır gibi ağzını açıp kapatıyor.Neyi olabilir.Lütfen yardım edin.Gİttikçe halsizleşiyor.

***MERHABA***
ÖNCELİKLE KUSUN KAÇ AYLIK VEYA YASINI BİLİYORMUSUNUZ ACABA.MESALA YAVRU MUHABBETSE YAPTIKLARI NORMALDİR.ODAYA ALISANA KADAR FALAN ÖYLE YAPAR AMA FAZLA VİTAMİN İYİ OLMAZ VİTAMİNİ SUYA BİRAZ DAMLATIN SUYUN RENGİ DEGİŞİR VE ONU ERTESİ GUN DÖKMELİSİNİZ BU KUŞA ZARAR VERİR VİTAMİNİN SUDA FAZLA DURMASI HEM BAKTARİ YAPAR HEMDE BİR NEVİ ZEHİR OLUR .ELMA SİRKESİ VERİN SUYUNA KATIN BİRGÜN SONRA DÖKÜN BİRDE ONU DENEYİN DERİM...GECMİŞ OLSUN...

baytril 14 gün ..BUDUR. 01.02.2012 DE TEKRAR VERİLMELİ.( 5 GÜN)

Geri