Ne Önerirsiniz ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SnN16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

SnN16

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Sinan...
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kuşlar
Herkese Selamlar, ben Bursada oturuyorum ve kümesimde değişiklik olması için başka tür kuşlar almak istiyorum.Köyde beslediğim için şahinidir atmacasıdır eksik olmuyor.Bu yüzden kendini şahine zor kaptıran, çok açık uçan bir kuş türü var mı diye sizlere soruyorum varsa söyler misiniz ? Mülakatlarım ve oynarlarım var bu türler dışında ve bursada bulabileceğim bir tür olmalı ? Bilgilendirirseniz sevinirim...

dolapçı kelebek posta dönek bu tür kuslar cok nadir yakalanır yırtıcılara cok kıvrak kuslardır

BURSADASIN ımkanlarında varsa tanıdıklarında dönek kuslar besle ucuslarını bıldıklerini al derım kelebeklerın bazı ırkları atmacaya kolay kolay yem olmaz zeki ve kıvrak kuslar gercekler yerde beslıyorsan super olur:):)cok para vermem dıyorsan kus pazarına cık sansını dene ya donerse dıye genelde ıyı kuslar pazara dusmez kımse ıyı kusunu paazra cıkarmıyor :(:(para hırsı burumus ben gecen gun ıhaleden aldım kırmızı ense satan cocuk cok ıyı donuyor dedi ucurmadım ılgılenırsen paslaşabılırız arkadas merkezdeyım ben besyolda

Geri