ne yapacağmı şaşırdım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan crazy_orhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 437
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
orhan bulut
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşar yavrunun biri bugün çıtı diğeride yarın birgün çıar ama bugün babası kaçtı anası iki yavruya bakabiirmi ne yapmal :hungur: ıyım

Bakmaz birkaç gün sonra muhtemelen yavruları terk eder nadiren dişi erkeği olmaksızın yavru büyütür. selamlar.ŞEREF

Nedir bu cektigimiz kacan kuslardan , bende dun aksam kalan disinin 2 yumurtasini altindan almak zorunda kaldim.
Ama senin durumun dahada kotuymus ..zor valla ne diyelimki , nankorluk yapip kacmis hem yavrulari hem disiyi hem seni madur durumda birakmis , bence en yakin zamanda olurler disisi 2 yavruya bakamaz benim bildigim.
Allah sabir versin , okadar emek harciyorsun ama nankorluk yapip kaciyorlar iste..

Selamlar Orhan kardeşim.Keşke yavrusu,yumurtası olan kuşlara daha dikkat etseydin.Sonuçta onların yavrusunu alıp uçuracaksın anaç kuşları boşuna uçurmanın anlamı yok.Hem hayvan dışarda efor sarfetmedikçe yavruya daha iyi bakar.Hem uçup hem yavru bakan kuş daha çok hırpalanabilir.Geçmiş olsun.Kuşunu herhalde yırtıcı bir kuş kovaladı.Yoksa 20 gün yumurtaya yatıp yavru çıkınca kolay kolay kaçmaz.Sağlıklı,bol yavrulu kümesler dileğiyle.Saygılar...

Yapacak bir şey yok bekleyip göreceksin. Belki kaçan kuş bir yerden çıkıp gelir..

Geri