NE YAPACAM BİLMİYOM ACELE YARDIM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ufukk36
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 556
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ufukk36

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mustafa ağbulak
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
ARKADAŞLAR BENİM DİŞİ BUNDAN 50 GÜN ÖNCE 2 YUMURTA YAPTI VE YUMURTALARDAN BİRİ CILK ÇIKTI DİĞER YUMURTADAN YAVRU ÇIKTI VE BU YAVRU BUGÜN TAM 25 GÜNLÜK OLDU VE DAHA YEME DÜŞMEDİ BU SABAH KALKTIĞIMDA YAVRUNUN YUVASINDA ANNESİ TEKRAR YUMURTLAMIŞ 2 GÜN SONRA BİR TANE YUMURTLAYACAK AMA YAVRUYLA BERABER YUMURTANIN BAŞINDA BEKLİYOR YAVRU ZATEN YUVADAN ÇIKMIYOR HEP YUVADA DURUYOR BU YAVRUYU NE YAPAYIM YUVASINI AYIRAYIMMI DAHA YEME DÜŞMEDİ AMA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

kuslar zaten yavru palazlandımı tekrardan yumurtlarlar keşke yuvaya bı folluk daha koysaydın dişi onun içine yumurtlardı suan yapman gereken şey yavruyu yuvadan al yuvanın yanına koy annede rahat bi şekılde yatsın yumurtaya hemde yavruya baksın yapacagın başka bi şey yok yavrunun tekrardan follukta acıkkınca annesının yanına gitmesi önlemek içinde bi parca tahta koyabılırsın bu şekılde yumurtaya yatan anneyı rahatsız etmez senın yuvalıkların nasıl bılmıyorum ancak burada anlatmaya çalıstıgım sey aynı yuva ıcınde bölme yapman yanı sakın baska bı kasaya koyma yavruyu aynı yuvada dursun ancak ayrı bi şeyle folluktan ayrı tut onu sanırım izah edebıldim

pıncır' Alıntı:
kuslar zaten yavru palazlandımı tekrardan yumurtlarlar keşke yuvaya bı folluk daha koysaydın dişi onun içine yumurtlardı suan yapman gereken şey yavruyu yuvadan al yuvanın yanına koy annede rahat bi şekılde yatsın yumurtaya hemde yavruya baksın yapacagın başka bi şey yok yavrunun tekrardan follukta acıkkınca annesının yanına gitmesi önlemek içinde bi parca tahta koyabılırsın bu şekılde yumurtaya yatan anneyı rahatsız etmez senın yuvalıkların nasıl bılmıyorum ancak burada anlatmaya çalıstıgım sey aynı yuva ıcınde bölme yapman yanı sakın baska bı kasaya koyma yavruyu aynı yuvada dursun ancak ayrı bi şeyle folluktan ayrı tut onu sanırım izah edebıldim

demek istediğinizi çok iyi anladım saolun peki bu kuşlar hep böyle yumurtluycakmı ne zamn uyçurucam doğru dürüst

Sık yaşanan bir durum,problem olacağını pek sanmam. Yalnız kümesin durumunu ve kasaların yapısını bilmediğimden net birşey söylemek zor. Çoğu kuş 2 limon kasası belirler,birinde yavru büyürken diğerine yumurtlar. 2. yumurtalar çıkıp yavrular büyürken daha önce yavru büyümüş olan yere yumurtlarlar.Böylece 1 kasada yumurta bir kasada yavru devam eder.Sizin galiba hem yavru hem yumurta aynı kasada bulunuyor. Böyle durumlarda bazen yumurtalar kırılsada problem olmadan yeni yavruların çıktığıda oluyor.Zaten yeni yavruların çıkmasına 18 gün var,o zaman kadar yavru büyümüş olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri