Ne Yapmalıyım ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pckolik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

pckolik

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ender uyar
Meslek
güvercinci :D
İlgi Alanı
Kediler
Merhaba arkadaşlar, Geçenlerde mezata gittim. 1 tane miski 2 tane baska aldım. Orada 2 tane kuş gördüm 1. kanadına şahin mi ne girmiş uçamıyo, 2. de kimlikli bi posta (Numarası filan var kimlikli) Her neyse aldım bunları ücetsiz, Çünkü yere kuş lazım, Çekmek için. Ardından 3 - 4 gün geçti. Bi baktım Baska posta ya kusuyo posta da yiyor, Ardından baktım öpüşüyorlar üst üste çıkıyorlar. Yani eş olmuşlar. Bu aşamadan sona ayrılmazlar, Çünkü çatal kapanmış. Yumutlamak için yatıyor. Acaba çıkan yavudan hayır gelir mi ? ve Bişey yapabilir miyim ?

benim bildigim çatal açılır ama her neyse... bence sen o kuşların altına iyi kuşlarını yumurtası varsa onları sür yada başkasında yumurta bul onları koy altlarına daha iyi edersin

Çıkan yumurtaları ne yapıyım ?

eğer simdi ayırırsan zaten yumurtlamaz bence sorun yok ayır ve esi esine vur

Yatıyor ama. Benim eski eşlerin kasasına çıkmışlar. Orada ki yuvalığa yatıyor...

yatsın değisen bisey olmaz eşi olmadıgı zaman mecbur kalkıcak diyelimki yumurtladı altlarından yumurtayı alıp kaldır

Acaba çıkan yumurtadan çok bozuk kuş çıka mı ? Veyahut Performans mı önemli tür mü ?

baska ile postadan çıkan yavry mükemmel bakıcı oluyo.

Geri