Né YapmaLıyımmm..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan b3RDuS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 487
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

b3RDuS

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ferhat
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Ya ßana Yardımcı oLurmusunuzz... qeneLLikLe pOstaLı besLiyOrum we Bu dönemLerde Hep yawru posTaLarım ağız HasTalıgı diye Tabir ediLen bi HastaLığa YakaLanıyoo ::( ağZı pisLéniyo... qözü suLanıyoo . sOnra döNbaş oLup öLüoo né yapmaLıyımm. biLenLer ßana Yardımcı oLabiLirmi Lütfenn.. !

b3RDuS' Alıntı:
Ya ßana Yardımcı oLurmusunuzz... qeneLLikLe pOstaLı besLiyOrum we Bu dönemLerde Hep yawru posTaLarım ağız HasTalıgı diye Tabir ediLen bi HastaLığa YakaLanıyoo ::( ağZı pisLéniyo... qözü suLanıyoo . sOnra döNbaş oLup öLüoo né yapmaLıyımm. biLenLer ßana Yardımcı oLabiLirmi Lütfenn.. !

selamlar ben bunu herkese söylüyorum kullanan yok eczaneden clabel (claricide) denen ilaçtan al bu ilaçın her hapını 6 8 arası takribi bölünmüş gibi yavrulara 7 günlükken ver yutmuş olmalarına cok dikkat et bir daha 3 hafta sonra ver 6 8 de biri kadarını bir daha olmaz yavrularda bu sorunun.

b3RDuS' Alıntı:

Sen hangi okula gittin. Msn Meslek Fakültesinemi.
Kusura bakmada özelden daha önce chat dili ile yazmamanıda söylemiştim.
-kilitli-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri