mcisintan
Üye
- Ad Soyad
- Mehmet Can
- Meslek
- Öğrenci
- İlgi Alanı
Herkese merhabalar daha öncede forumdaki usta abilerime sordum birde sizinle paylasmak istedim . Babamla merak edip bir cift mavi çakal aldık kus pazarından , alıştırdık alıştırmasına ama kusu yükseltmede bi sorun yasıyoruz . Ama elimizde yüksek ucan budapesteler var onlarla tek tek deniyoruz kus bir türlü adam gibi yükselmedi . Bi kac kere tam yükseldi disisini elimizle topraga attık mermi gibi kanatlarını kapayarak geldi direk . Simdi bu kus kelebek mi yoksa selanik mi ? Beslesem yanlarına orig bango almam gerekiyor bunuda ögrendim ama ustalardan onun ciftide pahalıymıs sonucta ögrenciyiz cokta para harcayamıyoruz Acaba ben mi beceremiyorum bu işi :hmm: Babamda ucan kus ucar begenmedim ben bunları diyerek söylenip duruyor Sadece budapesteye(bursada tip derler) devam mı etsem fikir istiyorum
( kümesin etrafı yüksek bina ile cevreli bu budapesteler icin farketmez ama bu kuslarda sorun yapar mı onuda bilgilerinize sunarım )
( kümesin etrafı yüksek bina ile cevreli bu budapesteler icin farketmez ama bu kuslarda sorun yapar mı onuda bilgilerinize sunarım )