Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar benim 4 çift kuşum var ben bunların bı çiftini uçuruyorum. Daha dogrusu ucuramiyorum. Havaya atar atmaz direk bizden az yüksek olan hemen yandaki evin damına konuyorlar. :heyo: Tas atınca kalkıyorlar uçuyorlar sonra tekrar konuyorlar. Kuşlarım kaliteli kuş neden böyle oluyor anlamıyorum.
Kuşculuga yeni başladım eğer böyle devam ederse hevesim kaçacak lütfen Yardim edin.
Kaliteli derken kuşları alırken izledin mi?Büyük olasılık izlemedin gittin pazardan aldın geldin Kuşlarının fotosunu koyda bakalım cinsleri nedir kırmamıdır neyin nesidir.Bir kuş alırken mutlaka izle kafesten kuş alma satana sorarsan 10tl lik kusa bile 10 numara ucuyor der satmak için..Satıcının lafıyla kus alma kusu bizzat gözünle izleyip al.
Evet abi kuşların uçuşlarında sıkıntı yok tas atıp kaldırdım mı çok güzel uçuyorlar takla falan sıkıntı yok ama neden ilk havaya attım mı yan dama konuyorlar. Uctuktan sonra yan dama konar konmaz benim buraya atlıyorlar. Tek sıkıntı ilk havaya attım mı uçmadan yan dama konmaları abilerim .
büyük ihtimalle güvercinleri kuş pazarından almışsındır o güvercinleri uçurmadıkları için hemen başka yere konuyor satma imkanın varsa sat onları güvercin uçuran besleyen kişilerden al güvercinleri birde aç uçurmayı dene imkanın varsa sana tavsiyem iki üç tane tip cinsi güvercin al bende senin gibiydim ama şimdi tipleri aldım alalı indirmek için ugraşıyom :hhh: benim kuşları bir yükseltiyor açayip tiplerden daha zevk alırsın :heyo:
Yok abi daha acemiyim 2 aydır bakıyorum burda pazar yok bı Abi'den aldım kuşları burda kanatlarına bant attım 1 2 hafta catida yemledim sonra saldım komsunun çatıya 1 2 kez kona kona alıştılar . Biri Arap biri miski fotograflarını koyacağım . Yorumlar için teşekkür ederim
su tas atma olayini bence yapma kuslari ucurmak istiyorsan eger uzun bir sopanin ucuna bez veya poset bagla onu salla .. hayvanlara attigin tas Allah korusun hayvanlara zarar verebilir ...
Kuşlarını tek tek salmayı dene.Salarken elinle değilde çubukla bahsettiğin çatıya uzak uçacak şekilde kaldır.Baktın ki kondu konacak çatıya hemen pırıltı ver.Yani kuş göster.1 ay kadar böyle devam edersen çatıya konmaz.Hayvanı zorlama sakın.Hanı fazla uçsun dıye.Birde yem verdıgın yer eger bahsettıgın catıya yakınsa bu normal.Cunku yem verdıgıın yer catıya yakınsa kuş oraya konamıyorsa çatıya atar kendını.Hemen yem verdıgın yerı deıstır.Bahsettıgın olay benımde basıma geldı suanda oldursen catıya konmuyorlar.
Çok teşekkür ederim sibersahne abi. Bizim çatıyla yan çatı arasında 2 3 metre var yok ama saol abi dediklerini deniyecegim. Bide saat kacta salayım kaç kez salayım kaç kez yemliyeyim . Herkese teşekkürler
Bugun ılkkez kuslarım 20 dk havada kaldı.Dun getırdıgım gok uzun saat ucan bır kustu.Kuslarımla ucurdugumda onun sayesınde kuslarımda uctu.
Gıt hemen paraya kıy ızle ve saatlık bır kus al.Getır cıft et ve bır hafta salma.Kendı kuslarınıda bu arada salma.Unutsunlar bıraz catıyı orayı burayı.Sonrasında getırdıgın saatlık kusla her gun bırını beraber havaya dık.Gunde 3 kez sal.Gucun varsa sabah 6 ogle 4 ve aksam 6 bucukta ucur.Bak ıddaa edıyorum kusların ucusa gececek.Uctuktan sonra baktın kı kusunun konmaya nıyetı var hemen elınde bulunduracagın 2 kusu yere doğru sal onlarda gelır konar.Kusları ucurururken asla dısarıda yerde kus bırakma.Bu kesın cozum olacaktır.
Bugun ılkkez kuslarım 20 dk havada kaldı.Dun getırdıgım gok uzun saat ucan bır kustu.Kuslarımla ucurdugumda onun sayesınde kuslarımda uctu.
Gıt hemen paraya kıy ızle ve saatlık bır kus al.Getır cıft et ve bır hafta salma.Kendı kuslarınıda bu arada salma.Unutsunlar bıraz catıyı orayı burayı.Sonrasında getırdıgın saatlık kusla her gun bırını beraber havaya dık.Gunde 3 kez sal.Gucun varsa sabah 6 ogle 4 ve aksam 6 bucukta ucur.Bak ıddaa edıyorum kusların ucusa gececek.Uctuktan sonra baktın kı kusunun konmaya nıyetı var hemen elınde bulunduracagın 2 kusu yere doğru sal onlarda gelır konar.Kusları ucurururken asla dısarıda yerde kus bırakma.Bu kesın cozum olacaktır.