Ne yapmam lazım ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan baran52
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

baran52

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Birtan Baran KIR
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Selamın aleyküm kuşcu abilerim benim kuş daha yavru kızmadı 3 aydır uçuruyorum 1 saate yakın uçuyor oyunda 6 takla atıyor ama araları fazla uzun değil dün yine uçurdum ve karşıda sitenin çatısına indi geceyi orda geçirdi sabah geldiğinde 2 kanadındada kan vardı bu işlerde daha yeni olduğum için ne olduğunu bilmiyorum yardımcı olurmusunuz kanadının resimlerinide atıyorum

Ekli dosyalar

• image.webp
    image.webp
    1 MB · Görüntüleme: 1,025
  • image.webp
    image.webp
    863.3 KB · Görüntüleme: 1,054
  • image.webp
    image.webp
    735.3 KB · Görüntüleme: 1,088
kuş heralde sert bi kuş dirsek patlatma ve kanat teleklerindede patlama olmuş bu kuşu sen biraz dinlendir veya mümkünse damızlıga ayır.yoksa tekrar uçurursan aynı şeyi tekrarlayabilir.kanayan yere tetramycin yara merhemi sürersen iyi olur

Cevabın için sağol tanıdığım bir abimde hergün uçur daha fazla ilerlemez düzelir dedi herkes farklı birşey söylüyor kafam karıştı

tamam da hiç mantıklı degil orada artık bir yara var sen o kuşu uçurdukça o yara hiç bir zaman kapanmayacak ve ilerleyen zamanlarda o ura dönecek ve kuşu hiç bir zaman uçuramayacaksın tabiki karar senin saygılar

Kuş'unda Kanat Açma ( Patlatma ) Var Ve Bu Kuşuyun Kanından Yani Soyundan Gelen Birşey, Bu Zaman'a Kadar Hiç Kimse Kanat Açan ( Patlatan ) Kuşu Düzeltemedi, Düzelten Elbet Vardır Fakat, Oyunlu Kuşta Kanat Açma Varsa O Kuşu Hemen Göndeririz Çünki Kanat Açan Bir Kuş Uçamaz Uçarken Kanat Açtıgı Zaman Kanar Ve Kuş Kendisini Acıdan Dolayı Saga Sola Atar Ve Ilerleyen Zaman'lardada UR'a Çevirdigi Için Kuşa Aşagıda Bakmakla Yetinirsin, Benim Düşüncem Kanat Açan Kuşla Ugraşma.

Geri