ne zaman çiftleşip yavru verir

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hünkari34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

hünkari34

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
behlül çapraz
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Köpekler
s.a arkadaşlar bende iki dönek arap (KARA) var eşleme kutusuna aldım kaç günde eşlenirler
ordamı çiftleşecekler yoksa kutudan dışarımı alıcam

Bana kalırsa eğer geceleri kapat folluk veya limon kasasına 1 hafta içinde eş olacaklardır eğer uygun ortam oluşursa kısa süre içinde yumurtlar

yok yok yemsiz susuz bırakmamda ,,,eşleme kutusundan dışarıya salayımmı yem su verirken yoksa kutuiçindemi yemlensinler

abi uygun ortam ne demek kutu dar mı bol mu yoksa başka sebeb ten dolayımı biraz açabilirsen anlayamadım !!!

Eşleşme kutusunda kalsınlar bence. Dışarı saldın mı başka kuşlara yönelebilirler eş tutmak için.

Ben eskiden şu yöntemi kullanırdım eş yapmak istedigim kuşları limon kasaları olur her yeri ince tahta ile kapalı onu ters çevirir içlerine koyardım 2 kuşu sadece yem vakitlerinde çıkar dışarı bir hafta boyunca bunu uygula 1 hafta sonra birbirinden ayrılmıcaklar aynı yerde duracaklardır
İyi forumlar kafana takılan bişey olursa elimden geldigince yardımcı olmaya çalışırım saygılar

öncelikle saol verdiğin bilgiler için ama bende zaten iki kuş var yani başka kuşa yönelmezler ama dedimya yinede saol

saol adnan abi verdiğin bilgiler için

Kardeşim rica ederim yardımcı olabildiysem eğer sadece iki kuşun varsa hiç kapamaya felan gerek yok 1 haftayı bulmaz eş olurlar zaten

saol abi ama içerde kalsınlar salınca biri bi yere gidiyor diğeri öteki tarafa

Geri