Ne zaman eş olurlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan doci2535
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

doci2535

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
dogukan yetgil
Meslek
ogrenci
İlgi Alanı
Kediler
ya bu kuslarim nezmn es olucak gunlerdir bekliyorum bi gelisme yoook neyapmaliyim
-1 erkek unkari
-1 erkek misiri
-1 erkek azman var.....
1 disi misiri
2 de disi misiri var .... es almaya kouyuyorum napiyom olmuyo bi teknik bi yol solermisiniz lutfen arkadaslar...bu arada 1 hafta oluyo ayni kumesteler yerleri rahat... fotolarinida koyucam... onerilerinizi bekliyorum...

Re: Nezaman es olucaklarrrrr!!!!

duzelteyim 1 erkek hunkari 1 azman disi 2 de disi misiri var demek istedim..

kardeş kuşlar yeniyse onların kümese ve birbirlerine alışmasına biraz zaman ver.Birde kenevir eşlenmeyi hızlandırıyo yani kuşları azgınlaştırıyo.Sen birde bazen kuşarı çift çift eşlenbilecekleri bir koliye falan kapat eşlenirler...

hergun saat 4 ile 5 arasi cikariyorum yem su falan iste sonra kumesin icinde ayiriyorum onlari hepsini es es yuvaliklara kapatiorum peki kenevir nasil temin edebilrm

Kenevir tüm kuşçularda olur.İnşallah kısa zamanda eşlenirler.Benim kuşlarda eşlenmiyodu ama şu 15-20 günde hepsi eş tuttu....

seninde baya es tutmalari zaman almis ben sabirsizlaniyorum ya haci es olsunlarda erkekleri ucuriyim yumurta falan olsun kuslarim cogalsin yaa of of alam of:)

seninde baya es tutmalari zaman almis ben sabirsizlaniyorum ya haci es olsunlarda erkekleri ucuriyim yumurta falan olsun kuslarim cogalsin yaa of of alam of:)

Geri