Ne zaman uçmaya başlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gold_mert
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

gold_mert

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mert gold
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Eklem Bacaklılar
Kanadı çekilen kuş ne zaman uçmaya başlar

gold_mert' Alıntı:
Kanadı çekilen kuş ne zaman uçmaya başlar

selamlar doğal olarak kanadı geldiği yada gelmek üzereyken ucmaya başlar. kanadın baş telekleri cektiysen bu daha uzun sürer orata telekleri cektiysen bu daha kısa sürer ama en geç 1 ayda kesin ucar.

Kanadı çekilen kuş bünyesine göre yarım kanat oldunda veya tam kanatlarını doldurunca uçar.Buda kanatın çekimiyle ilgili kople çelenklere kadar çekildiyse uzun sürer kolay gelsin.

fatih Eroğlu' Alıntı:
Kanadı çekilen kuş bünyesine göre yarım kanat oldunda veya tam kanatlarını doldurunca uçar.Buda kanatın çekimiyle ilgili kople çelenklere kadar çekildiyse uzun sürer kolay gelsin.
kanat çelenksiz başka nasıl çekilir ki ??? baş kanatlar 40 günü bulur gelmesi yani kuşun 40 gün sonra tam olarak uçar iyi bi bakım bile en fazla 2 3 gün oynatır HAZARBEYOĞLU

krmpl' Alıntı:
fatih Eroğlu' Alıntı:
kanat çelenksiz başka nasıl çekilir ki ??? baş kanatlar 40 günü bulur gelmesi yani kuşun 40 gün sonra tam olarak uçar iyi bi bakım bile en fazla 2 3 gün oynatır HAZARBEYOĞLU
baş telekler değil ortalardan 3 4 telek kuşları getirdim koydum yuvaya arkadaş çektim dedi kuş 4 haftadır var hiç uçmuyo acaba kanadından dolayımı bilmiyorum.

Geri