gold_mert
Üye
- Ad Soyad
- mert gold
- Meslek
- öğrenci
- İlgi Alanı
- Eklem Bacaklılar
Kanadı çekilen kuş ne zaman uçmaya başlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gold_mert' Alıntı:Kanadı çekilen kuş ne zaman uçmaya başlar
kanat çelenksiz başka nasıl çekilir ki ??? baş kanatlar 40 günü bulur gelmesi yani kuşun 40 gün sonra tam olarak uçar iyi bi bakım bile en fazla 2 3 gün oynatır HAZARBEYOĞLUfatih Eroğlu' Alıntı:Kanadı çekilen kuş bünyesine göre yarım kanat oldunda veya tam kanatlarını doldurunca uçar.Buda kanatın çekimiyle ilgili kople çelenklere kadar çekildiyse uzun sürer kolay gelsin.
baş telekler değil ortalardan 3 4 telek kuşları getirdim koydum yuvaya arkadaş çektim dedi kuş 4 haftadır var hiç uçmuyo acaba kanadından dolayımı bilmiyorum.krmpl' Alıntı:kanat çelenksiz başka nasıl çekilir ki ??? baş kanatlar 40 günü bulur gelmesi yani kuşun 40 gün sonra tam olarak uçar iyi bi bakım bile en fazla 2 3 gün oynatır HAZARBEYOĞLUfatih Eroğlu' Alıntı:Kanadı çekilen kuş bünyesine göre yarım kanat oldunda veya tam kanatlarını doldurunca uçar.Buda kanatın çekimiyle ilgili kople çelenklere kadar çekildiyse uzun sürer kolay gelsin.