Neden böyle yapıyorlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mehmet1994
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 957

mehmet1994

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mehmet sümer
Meslek
yok
İlgi Alanı
Belirtilmemiş
Herkese merhaba 1çift bakıcım kutunun içine yumurtlamıstı ne malzeme taşıdı nede bişe neyse yumurtadan cülük cıktı altına süpürge çöpü koydum bi baktım dağıtmış dişi daha sonra tüyler koydum baya bi sonra bi baktım gene dagıtmış ne koyduysam dagıtıyor ne yapmam lazım cülüklerin ayakları çolak olacak diye korkuyorum cülükler daha 2 günlük.Yardım edersenız sevinirim

Bir tane plastik folluk al yavruları onun içine koy folluğu da kutuya ...

ABİ ONLARIN FOLLUKLARI YOKMU KARTON İÇİNE YUMURTLIYOLAR ???

Olabilir böyle şeyler arkadaşında dediği gibi toplamda 4 tl maliyetle plastik folluk ve içine keçe alarak sorunu çözebilirsin.

Abiler ve arkadaşlar 8 çift bakıcımın altında hepsininde limon kasasının içine folluk koydum bunlar gitmiş ufacık kutuya yumurtlamıstı eger yavruları folluga koyup follugu kutuya koyarsam anne baba follugun üstüne cıkamaz çok ufak kutu acaba altlarına bez parçasımı koysam ayakları kaymaz en azından?

hiç bir şey koyma, ortam müsait gelmiş yavrulamış kuşlar, yavrularına da en iyi şekilde bakarlar, sonuçta üzerine lök diye oturmuyorlar yavruların. diğer türlü kendi yapmadığı yuvada yatmak istemeyebilir ve bu seferde yavrular bakımsızlıktan ölürler. (bu sana tecrübe olsun, kümese bir daha küçük kutu koyma ki, kamiller gidip onun içine yavrulamasınlar ) :))

Geri