NEDEN BULUTLARA CIKMIYOR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xxsagox2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

xxsagox2

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
levent akkuş
Meslek
serbest
İlgi Alanı
Kediler
BEN TAKLACI BESLİYORUM 3kuş kaldırıyorum bulutlara cıkmıyorlar neden olabilir bu? sabah ve akşamları ucuruyorum

butun kuslar bulutlara cikacak diye kural yok ... zamaninda hayvan belki yatik kalmis olbilir... zamanla acilabilirler ...

immortal1907' Alıntı:
butun kuslar bulutlara cikacak diye kural yok ... zamaninda hayvan belki yatik kalmis olbilir... zamanla acilabilirler ...
kuşar daha yavru yeni yeni başladılar takla atmaya

Taklacıdsan çok fazla anlamam ama taklacının buluta çıkanı var çıkmayanı var yüksek uçucu dedikleri bulutlara çıkıyor.Dam üstü dedikleri damın yakınlarında dama iner gibi yapıp az bişe yükselirler belki seninkiler dam üstüdür...

galiba öyle ama cıkmasını istiyorum tmm yükseliyorlar ama cok fazla degil

elindeki kusun damarina bakar oyun kusun saglam ise o dedigin bulutlara cikar her oyun kusu kolay kolay bulutlara cikmaz ...

zaten yavru demissin hayvanlara eziyet etmeden serinde ucur yavas yavas kanatlari guclenecektir ...

sabahlarıve akşamları ucuruyorum zaten

Abi kuşları kaldırınca yerde kuş oluyomu yerde kuş varsa onları görüp yükselmiyo olabilirler.Bir de kuşları kaldırınca poşetli kargıyla ürküt o zaman yükselebilirler,oyuna başladıklarında poşet kullanma o zaman fişeğe gelmeyebilir.

BULUTLARA ÇIKACAK HEM OYNAYACAK HEM SATTLERCE BULUTLARDA KALACAK KUŞ ARIYORSAN SİZE TAVSİYEM ŞU İLANDAKİLER.....sahibinden.com İLAN NUMARASI....92451826

Yüksek uçması için kümeste eşi olmayacak, karnı tok olacak ve yanında alışana kadar budapeşte gibi yüksek uçan kuşlar olacak bu kriterleri sağladıkdan sonra açık bulutsuz havalarda antremanlara başlayabilirsin , taklacılarda yüksek uçması bence iyi değildir alçak uçsun sık sık sefere gelsin daha keyifli olur, birde aklında olsun atmaca yüksekte raslarsa kurtulma şansı çok daha düşük. Diğer konuda her taklacı sineğe çıkmaz ilk uçtuğu kümesin konumu ve kuşun kanıda etkilidir.

Yüksek uçması için kümeste eşi olmayacak, karnı tok olacak ve yanında alışana kadar budapeşte gibi yüksek uçan kuşlar olacak bu kriterleri sağladıkdan sonra açık bulutsuz havalarda antremanlara başlayabilirsin , taklacılarda yüksek uçması bence iyi değildir alçak uçsun sık sık sefere gelsin daha keyifli olur, birde aklında olsun atmaca yüksekte raslarsa kurtulma şansı çok daha düşük. Diğer konuda her taklacı sineğe çıkmaz ilk uçtuğu kümesin konumu ve kuşun kanıda etkilidir. Bazı kuşlar vardır tek salarsın nokta olurlar bazılarında yanına ne salarsan sal kümsden 5 10 metre yükseklikte turlar durur.

Benim kuşlarımın hemen hepsi 10-15 gün önce yeme vuran yavrular dahil hepsi tüydeler.sizin kuşlarınızda tüyde olabilir.bu yüzden fazla havaya çıkamıyor olabilirler.kümesin önünde kuş bırakmayın ve Bırakın kuşlarınızı kendi haline uçsunlar. kuşlar uçtukça açılırlar.

Geri