NEDEN ÇİFT ÜYELİK NEDİR AMAÇ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kuscu_marik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 438
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Muharrem Karaderili
Meslek
kamu çalısanı
İlgi Alanı
Kediler
KARSILIKLI TARTISMALAR KONUSMALAR DAVRANIS SEKİLLERİMİZ BAZEN İSTEMEDEN DE OLSA İNCİTEBİLDİKLERİMİZ OLUYOR BELKİDE ÇOGUMUZ YAN YANA GELMİS AMA BİR BİRİMİZİ TANIMIYORUZ İÇİNDE BULUNDUGUMUZ SU ORTAMDA HEPİMİZİN ORTAK AMACI ZATEN BELLİ BİLGİ SAHİBİ OLABİLMEK BİLGİLENDİRMEK AMA BAZEN SİNİRLERİMİZE HAKİM OLMAYIP GALEYANA DA GELEREK DUYMAK İSTEMEDİGİMİZİ SÖYLÜYOR YADA DUYUYORUZ
BİZLER YASCA BÜYÜKLER VE DAHA TECRÜBELİLER OLARAK ARKAMIZDAN GELEN GENÇ KARDESLERİMİZE DE ÖRNEK OLABİLMEK AÇISINDAN DAHA DUYARLI DAVRANABİLSEK KIRICILIKLAR VE TATSIZLIKLAR DAHA AZ YASANIR BİR KAÇ ÜYELİKLERLE SİTEYE GİRİLİP ORTAMI GERMEYE ÇALISANLARDA OLUYOR FARK ETTİKLERİMİZİ UZAKLASTIRIYORUZ AMA FARK EDEMEDİKLERİMİZDE OLABİLİYOR BU DÜŞÜNCEYE SAHİP OLAN LARADA NE DİYELİM ANLAYABİLMİŞ DEGİLİZ BİR HAFTA İÇERİSİNDE 50 YE YAKIN ÇİFT ÜYELİKLİLERE RASTLADIM İŞİMİZİ KOLAYLASTIRMALARI SÖYLE DURSUN BOSA DA UGRASTIRANLAR ZEVK ALANLAR DA VAR AMA BİZLER YİNEDE HİZMETLERİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE SİZLERE SUNMAYA ÇALISIYOR VE ÇALISACAGIZ

SAYGILAR SUNUYORUM

Fartklı isimlerle tek bir ''Kişi'' üyelikler almak sureti ile ne amaçlar , çok akıl erdiremiyorum ... Bu durumu tespit etme olanağı var ise, kendilerine özelden sormak gerekir sanırım .. Bilmiyorum ne gibi makul bir açıklama yaparlar ...
Yöneticiler tarfından Sitede çok eskileren beri dile getirilen bir sorun bu ... Niyetle ilgili bir yanlış içinde olanlar tespit edildiğinde yaptırım uygulamak ta gerekli sanırım ... Bütün bu süreç içinde profesyönel yaklaşım önenm kazanıyor , zira niyetle ilgili- bir sabote gayesi olanlar, forumlarda konu başlıklarını zehirlemelten çekinmiyor ..
Bu durmlarda birde müdafaa yapayımderken yüzgöz olmak , sureti ile istemeden hata içine düştüğümüz zamanlarda oluyor ..
İki düşünüp bir konuşmak en iyisi galiba , bazende hiç konuşmamak .. Zira ehemmiyetsiz bir duruma yanıt vermek sureti ile bir mahiyet kazandırmış oluyoruz .. Muhatap alınmak sureti ile ters bir yanıt almak ta- Sabotecinin asıl Gayesi olabiliyor ..
Birde yine her iki tarafında yada taraflarında , niyetle ilgili bir sorunu olmasa dahi bir iki kelime den yola çıkarak , ayrışmaları , bir diğerini algılama konusunda zaafa düştükleride oluyor .. Bu durumdada sanırım susmak yine en iyisi.
Casaret ve nezaket içinde yanlış fikirde dahi diretilse o Nezakete bir kıymet biçmek mümkün olabilir ..
Bana göre asıl Soru Başlığı Çİft üyelikte ne UMULDUĞU ..
Buradan mesela söylüyorum kendi adıma kuşçulukla alaklı en az 10 siteyi takip ediyorumdur, en az .... kimisinde 5 dk kimisinde 20 dk kimisinede iki ayda bir bekli açıyorum .... Buralarda ki tüm üyeliklerimde ismim aynı , zira gizli bir hesapla kimsenin yanında, rasında, önünde, arkasında bulunmak istemem ,yada bunu kimse düşünsün dahi istemem ..
Kişliğimi düşüncelerimi , yansıtma şeklimde hep aynı ...
Evet sanal bir ortam , '' internet'' bu tür bazı şeylere belki olanak sağılya biliyor..
Ama kimseye de artı bir değer katmaz galiba , Hile hurda hoş şeylerdeğil ..
selamlarŞEREF

AAaaaaaa :hmm: aramizda iki yuzlu arkadaslardami var yoksa ? bende diyordum bu cift uyelikte ne acaba...

tolgahan' Alıntı:
AAaaaaaa :hmm: aramizda iki yuzlu arkadaslardami var yoksa ? bende diyordum bu cift uyelikte ne acaba...
Kimseyi iki yüzlülükle etham etmek istemem asla ... Kişilerin tercihleri kendilerini bağlar, bizlerin belki akılna gelmeyen makul bir açılamalrıda olabilir .. Yani ben şu an ben kendi adıma makul açıklama bulmakta güçlükte çeksem , yinede kimseyi iki yüzlülükle itham etmem .. Bana göre doğru bir davranış tarzı olmadığından ve çoğumuzca da itibarlı bir algı ile kabul görmeyeceğini tahmin ediyorum . selamlarŞEREF

konu müsadenizle kilitli

Geri