Neden eş olmuyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lordmozard61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hakan kondi
Meslek
güvercinci
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar geçen arkadaşımda 3 tane sabuni geldi 2 tanesi yavru bitanesi damızlık sanırım biraz kalıplı 1 haftadıt bende hiç ötmedi 5-6 kuşcu geldi birisi erkek birisi dişi dediği için 1 hafta gözlemledim ve dişi olduğu kesinleşti.Çokta iyi oldu boşta bir erkek sabuni vardı onla eş yapıp yavru alıcaktım ikisini salmaya kapattım 3 gün sanırım eşte oldular galiba ama erkek öpüşmek istiyor ancak dişisi öpüşmüyor bu arada dişinin gözünde et gibi birşey var veren arkadaş geçer demişti ama dün bi abim gelince sertleşmiş ur gibi bişey olmuş dedi sadece yavru alırsın ancak onuda yapamıcaz galiba veren arkadaş soru iyidir dedi bu öpüşmeme sorununu nasıl çözücez acaba yumurta yapmaları için illa öpüşmelerimi lazım ?

Kusunun sanırım gözünde ur cıkmıs benim bir kusumda daha gözünde ur cıkmıstı ufak bi operasyon gibi bişeyle halletmiştik.. Dişi biraz halsiz veya hasta oldugundan eşe girmiyo olabilir Saygılar...

Dişi kutuyla geldiği için ilk geldiğinde halsizdi şimdi halsizlik gibi bir sorun yok elden kesince yere iniyor yerde ayakla ürkütünce kalkıyor ama çatıya gitmiyor gözündeki şeyden sanırım zorlasam gierde yerde kalsın şimdilik bakalım bugün erkek öpüşmeye çalıştı dişi gene öpüşmedide 1-2 kere öpüşdüler üstüne binmedi ama bakalım bekleyip görücez.

Geri