Neden kacıyolar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokmavi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

gokmavi

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emrah güler
Meslek
makine
İlgi Alanı
Kediler
As benim catı kapalı bi catı ufak bi cam var ordan zar zor tavanın ustunden içeri indirmeye alıstırıyorum mardin besliyodum kaldırınca ucmuyodu catıya konoyodu ucsada inmiyodu o kadarda oyunlu degildi ama inmiyodu gidiyodu neyse bana düz ucan besle dediler simdi 2baska 1tip aldım 1cakal 1konyabangosu aldım cakalla konya bangosu 1haftadan beri bendeydi catıdan inip cıkıyolardı bugün elimle bıraktım catının üstüne bi kalktılar baya uctular pırıltı verdim okadar inmediler sonra gözden kayboldular sizce niye alısmıyo bu kuslar kacırmaktan bıtım artık kusa para vermekten parada kalmadı.

Forumdan bir abimiz yapmış. Güvercinlerin etrafı görmeleri ve tanımaları için.
Çatının üstündeki giriş deliğinin üzerine buna benzer bir sistem yaparsanız kuşların etrafı daha iyi görmesini ve tanımasını sağlarsınız. Bu sayede kuşların da kaçma ihtimali azalır.
2.bir yolda dişi erkek eş olmuş çift güvercinler alırsınız dişileri salmazsınız(yavru alana kadar) sadece erkekleri uçurursunuz erkekler eşlerini bırakıp gitmezler.

Ekli dosyalar

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    52.3 KB · Görüntüleme: 991
kardeş mardin kaçar da yavrusu varken giti biliyorum ama çakal kolay kolay gitmez bangoda aynı şekil bunları yumurtalıp sal ver ozaman daha iyi bango yerine baska al derim çunku baska sadıktır.

kanadını bantla 20 gün açma kuşun o deliğin oraya koy erafa bakınsın iyice gezindir sonra aç kanadını hiç ürkütme uçurmaya çalışma sabret kendi kalkıp inicektir öyle öyle uçar

5 tl lik baska al başlarken kuşlara çok para verme

Cevaplarını için sağolun kirik kuşlar alıp bayagi bi dursun hemen bir haftada çıkarmam kırık kuşları uçururum

GökMavi' Alıntı:
Cevaplarını için sağolun kirik kuşlar alıp bayagi bi dursun hemen bir haftada çıkarmam kırık kuşları uçururum
aynen öyle yap ama biraz sabırlı ol hemen açma kanadı 1 ay dursun iyice ayar olsun uçurdunda da aç uçur :heyo:

sabır kardesim önce. kuslar yakın yerden geldiyse havadayken kafaları aymıs olabilir. eski yerlerine gitme olasılıgıda var yada senin kusların ucarken baska bir kus besleyende kuslarına pırıltı yaptıysa hayvanlarda seninn yerinde yeni yeni havada ucmaya basladıysa yerini karıstırmıs olabilir baskasına inmiş olabilir. kusculukta yeniysen kuslara cok para verme önce al ucuz olanlardan alıstır onlar alısınca almak istedigin kusları alırsın cok degerli bi kuslarsa damıza at yavrusunu alırsın ucurursun.

Geri