Neden Kelebek Besliyoruz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SerdarBRS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

SerdarBRS

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Serdar Mustafaoğlu
Meslek
Ozel Sektör
İlgi Alanı
Kuşlar
Nedendir Bilinmez, Başka Irklar hic dikkatimi cekmez, Bir yerde Bir Kelebek Gorsem Köstümü yerinde bakakalirim Hemen, Yada Kuslarin yanindayken baska kelebekler ucarken havalarda kilometrelerce uzaktada olsa gozle bir karinca kadar bile gorsem seyre dalarim hemen, biz kelebek besleyenler nedendir bilinmez ama Sanki 2 Kat daha fazla asigiz bu irka diger besleyicilere gore, Herkez kendine gore asiktir belki irkina ama kelebek beslemek bana gore bir ayricaliktan ote sanki yasamin bir parcasi gibi gelir bana.

Ben Kelebegi durusu icin ucusu icin iyi terbiye ettiginde posta güvercini gibi olan damari icin, ben onlari rengarenk olduklari icin her goze hitap edebildikleri icin, havada assagi yada karsiya dogru suzulurken, sanki kendimi goklerde hissetigim icin seviyorum besliyorum..

Peki ya Siz Kelebek Besleyicileri, Neden Kelebek Beslersiniz, Bu Irkın nesine aşikarsiniz..

Paylasimlarinizi bekliyorum.

Bende yıllarca güvercin besledim sonra bıraktım,Şimdi 2 ay Önce yeniden Başladım ama daha önce kelebek beslemiştim 1 hafta uçurdum ama beslediğim o kadar kuşun zevkini vermedi bana nedendir bilmiyorum şimdi beslediğim kuşlar uçurmalık olduğu için çok güzel kuşlarım yok ama yavaş yavaş diğerlerini elemeye başladım ve kelebekleri aralarına yerleştirmeye başlıyorum. O zevki doyasıya yaşamak istiyorum.

Mrblar yazdıklarınıza aynen katılıyorum sizinde dediginiz gibi kelebek beslemek bi ayrıcalıktır.Anlatılması güç bişey ama ben şöyle anlatmaya çalışayım,mardiler bana göre hantaldır.Çabuk uçmazlar çabuk konmazlar.Kelebeklerse daha seri ve pratik kuşlardır bence hemde çift yönlü oyun yaparlar hem yere paralel burgu hem dikey dönüş,burguları bana matkabı anımsatır.Dikey dönüşleri ise yukardan yere bırakılan bi kagıt gibi yada gece gök yüzünde kayan yıldızları anımsatır.Yani hem sert hem nazik kuşlardır.Tabi bunlar benim kendi görüşlerim ama yinede zevkler ve renkler herkezin görüşü ayrı olabilir... saygılar

Öncelikle belirtiyim sadece kelebek beslemiyorum karışık ırk besliyorum. Ama kelebekler gerçekten bir başka güzel. Ama ben kostümüne o kadarda önem vermem o sinekteyken dönerek aşağıya inmeleri beni bitiriyo. Valla kim kelebek uçursa hadi oyna diye kuşu takip ediyorum ve en ufak bi oyununda sanki kendi kuşum oynamış gibi mutlu oluyorum...

...........SİNAN ÖZTEKİN.............

Selamlar bende saya besliyorum çünkü hem oyunları hemde görünüş ve renkleri hoşuma gidiyo ondan sonra çabuk yükselmeleri ve yüksek uçmaları onları seyretmek çok hoşuma gidiyo bide oynadım mı deymeyin keyfime mest oluyorum işte bunun için saya besliyorum

Geri