SerdarBRS
Üye
- Ad Soyad
- Serdar Mustafaoğlu
- Meslek
- Ozel Sektör
- İlgi Alanı
- Kuşlar
Nedendir Bilinmez, Başka Irklar hic dikkatimi cekmez, Bir yerde Bir Kelebek Gorsem Köstümü yerinde bakakalirim Hemen, Yada Kuslarin yanindayken baska kelebekler ucarken havalarda kilometrelerce uzaktada olsa gozle bir karinca kadar bile gorsem seyre dalarim hemen, biz kelebek besleyenler nedendir bilinmez ama Sanki 2 Kat daha fazla asigiz bu irka diger besleyicilere gore, Herkez kendine gore asiktir belki irkina ama kelebek beslemek bana gore bir ayricaliktan ote sanki yasamin bir parcasi gibi gelir bana.
Ben Kelebegi durusu icin ucusu icin iyi terbiye ettiginde posta güvercini gibi olan damari icin, ben onlari rengarenk olduklari icin her goze hitap edebildikleri icin, havada assagi yada karsiya dogru suzulurken, sanki kendimi goklerde hissetigim icin seviyorum besliyorum..
Peki ya Siz Kelebek Besleyicileri, Neden Kelebek Beslersiniz, Bu Irkın nesine aşikarsiniz..
Paylasimlarinizi bekliyorum.
Ben Kelebegi durusu icin ucusu icin iyi terbiye ettiginde posta güvercini gibi olan damari icin, ben onlari rengarenk olduklari icin her goze hitap edebildikleri icin, havada assagi yada karsiya dogru suzulurken, sanki kendimi goklerde hissetigim icin seviyorum besliyorum..
Peki ya Siz Kelebek Besleyicileri, Neden Kelebek Beslersiniz, Bu Irkın nesine aşikarsiniz..
Paylasimlarinizi bekliyorum.