neden yavru alamıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan huseyin_oncu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hüseyin öncü
Meslek
berber
İlgi Alanı
Köpekler
herkese selam lar neden benim yavrularım hep ölüyor sabah aksam yemliyorum vitamin veriyorum karısık yem weriyorum lütfen yardımcı olun :hungur: :hungur: :hungur: :hungur: :hungur: :hungur:

soguktan olabilir, hastalanıp ölüyor olabilir, ebeveynler iyi bakamıyor olabilir.

Yavruların nasıl öldüğünü sizin gözlemleyip ona göre tedbir almanız gerekir. Açlıktan mı ölüyorlar hasktalıktan mı ölüyorlar soğuktan mı ölüyorlar bunları biz bilemeyiz...

yavru alımında önem sırasına göre ilk önceliği anne baba alır, iyi bakıcı değilseler ne yapsanızda yavru alamazsınız, daha sonra kümes şartları ve bakım gelir, bakıcılar iyi olduktansonra kümes ve bakımıda iyi yaptıktan sonra yaz kış yavru alımı mevcuttur. ben kışın , yazdan daha çok yavru alıyorum, bakıcı kullanmam ama iyi yavru bakan kuşlarımı seçer ayırırım, bakmayanlarıda elimden çıkartırım.

bence herkesın unuttugu bır sey var bence ne kumes temızlıgı ne de yaz kıs olması fark etmez veya vıtamınler hiç bir zaman yavrusunu almak istedıgın kusun üzerıne fazla dusmeyeceksın rahat bırakacksın o zaman cok guzel yavrular alabılırsın

abi bizim burda komşuda hiç yawru alamıyodu şimdi kümesi düzletti çok güsle ywru alıyo bence snn kümesinde sorunun war
KUBİLAY saygılarımla......

Arkadaşım Bi dişi çakmaklı hediye etti Ve yumurta oldugunu söyledi ne kadar zamanda yumurtlar acaba kuş yeme iniyo suyunu içip hemen folluga yatıyo fazla dolaşmıyo!!

anne ve babası bakmıyo olabilir dişi kuş önce yumurtluyo olabilir bide havanlandırma yoksa yavru alamassın :)

anne ve babası bakmıyo olabilir dişi kuş önce yumurtluyo olabilir bide havanlandırma yoksa yavru alamassın :)

Geri