nedimin hunkarılerı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sayacı nedim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
Siteyi ziyaret et
[No message]

Ekli dosyalar

• SDC10134.webp
    SDC10134.webp
    2.1 MB · Görüntüleme: 1,712
[No message]

Ekli dosyalar

• SDC11185.webp
    SDC11185.webp
    859.4 KB · Görüntüleme: 1,731
Maşallah güzel hünkarileriniz varmış.Sağlıklı,bol yavrulu kümesler dileğiyle.Saygılar...

[No message]

Ekli dosyalar

• SDC11189.webp
    SDC11189.webp
    2 MB · Görüntüleme: 1,671
GUZEL KUSLARINIZ VAR BOL YAVRU DILEGIYLE.

Selam maşallah güzel hünkarileriniz var.bol yavru almanız dilegiyle.paylaşım için tşkler.

.............:uŞaKTaN___SeRDaR___aRSLaN:..............

usta kuşların cok güzel baya hoşuma gittiler bu hünkariler saga sola iniyormuş diye bi konu gecti bi arkadaş dedi bu hünkariler de saga sola sarıyor falan dedi acaba dogrumu :ne:

Yaw Bunlara fındıkta denmiyormu?

maaşallah gerçekten çook güzel kuşlar....

merhaba kuşlarınız çok güzel maşallah. bu tip kuşları bana bir arkadaş persiska diye adlandırıldığını ve bulgaristan dan getirildiğini söyledi bendede var bir çift ben hünkari diye aldım acaba gerçeği nedir yazarsanız sevinirim saygılar

kuşlarınız güzelmiş güle güle besleyin

Kumsaz' Alıntı:
usta kuşların cok güzel baya hoşuma gittiler bu hünkariler saga sola iniyormuş diye bi konu gecti bi arkadaş dedi bu hünkariler de saga sola sarıyor falan dedi acaba dogrumu :ne:
valla be sımdı bunların hepsını ucuruyom kımseye sarkma yapmıyo damarı bozuk olan kuslar saga sola sarkma yapar...saygılar

simkanat' Alıntı:
merhaba kuşlarınız çok güzel maşallah. bu tip kuşları bana bir arkadaş persiska diye adlandırıldığını ve bulgaristan dan getirildiğini söyledi bendede var bir çift ben hünkari diye aldım acaba gerçeği nedir yazarsanız sevinirim saygılar
bunlar bulgarıstan hunkarısı deyıl bulgarıstan gunkarılerın kendılerı ve kafaları buyuk olur ve ıkı cesıt adı olur boldanet saltane dıye adlandırı genelde..siteye kayıtlı olan nuricetin abimiz daha ii biliyo o kendisi bulgarıstan kuslarına bakıyo bu arada nuri abiye saygılar

[No message]

Ekli dosyalar

• SDC11261.webp
    SDC11261.webp
    1.9 MB · Görüntüleme: 1,159
Nedim bey maşallah kuşlarınız çok güzel , uçuşları hakkında bilgi verirmisiniz ? nasıl ve ne kadar uçarlar çok yükselirler mi ?
saygılarımla
erdem

Maaşallah çok güzel kuşlar nasipse bende 1 çift almayı düşünüyorum. Devamınıda onlardan üretiriz..

...........SİNAN ÖZTEKİN..........

erdemz' Alıntı:
Nedim bey maşallah kuşlarınız çok güzel , uçuşları hakkında bilgi verirmisiniz ? nasıl ve ne kadar uçarlar çok yükselirler mi ?
saygılarımla
erdem
kuslar senın eytımıne balı nekadar uscakları ama yukseltmek istersen yukselırler ve kumes actında ınerler asa akılı kuslar yanı saga sola ınme huylarıda yoktur saygılarla.......

Geri