sayacı nedim
Üye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
valla be sımdı bunların hepsını ucuruyom kımseye sarkma yapmıyo damarı bozuk olan kuslar saga sola sarkma yapar...saygılarKumsaz' Alıntı:usta kuşların cok güzel baya hoşuma gittiler bu hünkariler saga sola iniyormuş diye bi konu gecti bi arkadaş dedi bu hünkariler de saga sola sarıyor falan dedi acaba dogrumu :ne:
bunlar bulgarıstan hunkarısı deyıl bulgarıstan gunkarılerın kendılerı ve kafaları buyuk olur ve ıkı cesıt adı olur boldanet saltane dıye adlandırı genelde..siteye kayıtlı olan nuricetin abimiz daha ii biliyo o kendisi bulgarıstan kuslarına bakıyo bu arada nuri abiye saygılarsimkanat' Alıntı:merhaba kuşlarınız çok güzel maşallah. bu tip kuşları bana bir arkadaş persiska diye adlandırıldığını ve bulgaristan dan getirildiğini söyledi bendede var bir çift ben hünkari diye aldım acaba gerçeği nedir yazarsanız sevinirim saygılar
evet bunlara fındıkta denılıyo)TheMetaor' Alıntı:Yaw Bunlara fındıkta denmiyormu?
kuslar senın eytımıne balı nekadar uscakları ama yukseltmek istersen yukselırler ve kumes actında ınerler asa akılı kuslar yanı saga sola ınme huylarıda yoktur saygılarla.......erdemz' Alıntı:Nedim bey maşallah kuşlarınız çok güzel , uçuşları hakkında bilgi verirmisiniz ? nasıl ve ne kadar uçarlar çok yükselirler mi ?
saygılarımla
erdem