Nedir bu taklacılardam çektiğim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bozaksala
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 891

Bozaksala

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Hasan Hüseyin
Meslek
Turizm
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar 2 tane çok güzel oyun yapan,fişekleyen taklacı performans kuşum vardı.Ama 1 tanesini geçen hafta 1 hanesinide geçen gün kaybettim.Hemde 3-4 aylık eşli kuşlardı ikiside birtanesinin yumurtasını bile almıştım.Bir kuş 2 yan apartmandan nasıl gelemez onu anlamış değilim benim çatımın üstüne gelip inemiyor takladan ama başka damlara löb diye atıyor kendini sinirden çıldırıcam ya bu olay yüzünden taklacı kuşlardan soğudum resmen 2 adımlık yerden bir kuş nasıl gelemez anlamıyorum heralde bu gidişle dolapcı beslemeye başlıcam.

Ayni sorun bendede var daha az önce iki gün disarda olan kus kapida yagmurda duruyordu iceri aldim.

hep ayni ne yapcagimi sasirdim 1 hafta kanatdan 4 tel aldim ilk önce ucamadi gún gectikce metre boyu ziplayarak alisti sandim.
sonra bu 4 tel kanadi bagli halde gene gitdi agacin dalina kondu orda 2 gün kaldi.

geri indi tabi acikinca,sonra ben actim kanadini 1 saat uctu yine ayni dala kondu.

Kus düz yere inemiyor önce bir dal ordan bir alt dal ordan bir alt dal ayni maymun.

1 hafta olsada ayni dalda duruyor kac gün gözlerimle gördüm yagmur suyuylami besleniyor mubarek anlamadim.
artik alistim güzelde oyuncu kus bir uctumu karni tok tamam unut o gün gelmesini
yeni oldugum icin sabirla denemelerle bekliyorum
yani baglayim kusu atiyim bir disiye diyorum kabul etmiyor buluyor kendine cirkin oda herkezle kiristiriyor.
tam bir es tutarsa daha rahat olacagim umuduyla bekliyorum

s.a benim tavsiyem kuşuu devamlı kovalaman kuş sık dönege girmiş devamlı kovaladıgındaa kuş artık çatına rahat inecektir biraz sabır 1 de kendi çatınını üstünden gecerken çatına kuş at yorma kuşukii senini çatına insin saygılar.

Geri