Nejat HASOĞLU

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan çakmak oto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
nejat hasoğlu
Meslek
oto tamircisi
İlgi Alanı
Kediler
Merhaba, adım Nejat Hasoğlu.1967 Kırklareli doğumluyum.İlki 14, diğeri 7 yaşında olan 2 erkek çocuk babasıyım. 1996 yılından beri Lüleburgaz'da ticaretle uğraşıyorum. BTİOYO (Balıkesir Turizm İşletmecilik ve Otelcilik Yüksek Okulu mezunuyum (1987-1988 dönemi). Askerliğimi 211 dönem yedeksubay olarak İstanbul Kalender Orduevinde yaptım. 1980' li yılların başında çocukluğumun geçtiği Pınarhisar'da trakya yerlisi kırmızı güvercinler bakmakta idim. Yaklaşık 25 yıl sonra Lüleburgaz Güvercin derneğinin düzenlemiş olduğu festival organizasyonu gördükten sonra içimde uyumakta olan canavar tekrar uyandı ve tekrar güvercin yetiştirmeye başladım.Lüleburgaz Köprübaşı Sanayi Sitesinde bulunan işyerimin bir bölümüne iki adet kümes yaptırdım. Trakya yerlisi konusunda isim yapmış Tekirdağ-Babaeski ve Kırklerelide bulunan kümesleri gezerek damızlıklar edinmeye başladım.Şu anda üretim aşamasındayım. Kısmetse Nisan ayında makara ağırlıklı kuşlarımı uçurur duruma geleceğim. Son dönemlerde yapılan Pınarhisar,Muratlı,Hayrabolu,Lüleburgaz,Babaeski ve Tekirdağ festivallerini görme şansını buldum. Ocak ayı sonunda Edirne'de yapılacak festivale de katılmayı düşünüyorum. Güvercinler benim işyerimdeki stresimi,yorgunluğumu atmamı sağlayacak yegane canlılar.İnşallah diğer güvercin besleyen arkadaşlarla da iyi günlerde karşılaşırız. Sitedeki herkesi saygıyla,sevgiyle selamlıyorum. Hoşçakalın.

selamunaleykum nejat bey
aramiza hos geldiniz umarim burda guzel ortamlarda guzel dostlar bulursunuz ben taklai besliyorum ne kadarda kus zefkimiz uymasada umarim site icerisinde selamlasiriz
saygilarimla ferhat

Aramıza hoş geldiniz, umarım burda hoşça vakitler geçirirsiniz.. İsterseniz resimli tanışma bölümümüzde var oraya resminini ekleyebilirsiniz...Bu arada bende trakya yerlisine merak sardım geçen gün 2 tane erkek aldım, onlara dişide alıcam. Bakalım kendi çapımızda bişeyler yapıcaz inşallah...

resimli tanışma bölümünün linki:
guvercin-yetistiricileri-tanisiyor/resimli-tanisma-t8874.html

...............SİNAN ÖZTEKİN..............

Tüm dostlara selamlar,

Nejat Bey öncelikle aramıza hoş geldiniz.Özellikle makaracı güvercin ırklarına olan ilginiz ve en önemlisi performans ağırlıklı yetiştiriciliği hedef almanız cok güzel.
Açıkçası günümüzde ,sizin güvercin beslemeye ara verdiğiniz durumdan çok uzaktayız, ucurulan ve döndürülen birey sayısında, ama bu zor ve zahmetli çalışmalarımızda sizi bir kalemiz olarak görüyoruz.Özellikle Trakya'nın tam orta yerinde ucurdugunuz ve döndürdügünüz güvercinler ile bu ırka heves edecek genç arkadaşları da makaracılara sevdalandırmak icin siz ve sizin gibi yetistiricilere ihtiyacımız var.

Saygılarımla

Tayfun AKAR

Selam Nejat Bey,

Kuscular.Org ´a üye oldugunuz icin Tesekkür ederiz.

Umarizki bizimle beraber Kaliteli ve Seviyeli bir cok Konuya imza atarsiniz ve bizimle gecirdiginiz zamandan pismanlik duymazsiniz. Bütün Kuscular.Org ailesi olarak sizi saygiyla selamliyoruz.

Aramiza hosgeldiniz,hosca vakit gecirmeniz dileklerimle...

BOZOGLU

Merhabalar
Öncelikle hoşgeldiniz Nejat bey...
Tayfun arkadaşımızın da değindiği üzre sizler gibi yerli ırkımızı performans amacı güderek besleyen bilinçli yetiştiricilere şu karışıklıkta çok ihtiyacımız var...
çakmak oto' Alıntı:
Ocak ayı sonunda Edirne'de yapılacak festivale de katılmayı düşünüyorum
Yerel ırklarımızın ön planda olacağı bu organizasyonumuzda sizide aramızda görmekten mutluluk duyarız...
Sevgilerimle...

merhaba nejat bey aramıza hoşgeldiniz

OTO ÇAKMAK Aramıza hoş geldin.bir ara geleyim de iş dönüşü senin kuşları yükleyelim .Herkes sini tanıyor ama kuşlarıda görsünler.lüleburgaz' Ö PAPATYA

s.a aramıza hoş geldiniz bende balıkesirde dolapcı yetişdiricisiyim iyi ir seçim yapmışsınız size bol yavrulu kayıpsız hastalıksız bir sezon dilerimm.balıkesirden saygılar..

Geri