çakmak oto
Üye
- Ad Soyad
- nejat hasoğlu
- Meslek
- oto tamircisi
- İlgi Alanı
- Kediler
Merhaba, adım Nejat Hasoğlu.1967 Kırklareli doğumluyum.İlki 14, diğeri 7 yaşında olan 2 erkek çocuk babasıyım. 1996 yılından beri Lüleburgaz'da ticaretle uğraşıyorum. BTİOYO (Balıkesir Turizm İşletmecilik ve Otelcilik Yüksek Okulu mezunuyum (1987-1988 dönemi). Askerliğimi 211 dönem yedeksubay olarak İstanbul Kalender Orduevinde yaptım. 1980' li yılların başında çocukluğumun geçtiği Pınarhisar'da trakya yerlisi kırmızı güvercinler bakmakta idim. Yaklaşık 25 yıl sonra Lüleburgaz Güvercin derneğinin düzenlemiş olduğu festival organizasyonu gördükten sonra içimde uyumakta olan canavar tekrar uyandı ve tekrar güvercin yetiştirmeye başladım.Lüleburgaz Köprübaşı Sanayi Sitesinde bulunan işyerimin bir bölümüne iki adet kümes yaptırdım. Trakya yerlisi konusunda isim yapmış Tekirdağ-Babaeski ve Kırklerelide bulunan kümesleri gezerek damızlıklar edinmeye başladım.Şu anda üretim aşamasındayım. Kısmetse Nisan ayında makara ağırlıklı kuşlarımı uçurur duruma geleceğim. Son dönemlerde yapılan Pınarhisar,Muratlı,Hayrabolu,Lüleburgaz,Babaeski ve Tekirdağ festivallerini görme şansını buldum. Ocak ayı sonunda Edirne'de yapılacak festivale de katılmayı düşünüyorum. Güvercinler benim işyerimdeki stresimi,yorgunluğumu atmamı sağlayacak yegane canlılar.İnşallah diğer güvercin besleyen arkadaşlarla da iyi günlerde karşılaşırız. Sitedeki herkesi saygıyla,sevgiyle selamlıyorum. Hoşçakalın.