urfalı' Alıntı:
alidemirsmm' Alıntı:
''yazının başında oyun kuşuna mardin dedin.niçin? Bu kuşu taklalı oyun kuşu olarak biliyordum ben''
ya samet amma garip şeylere takılıyorsun, oyun kuşu anla taklacı kuş anla , mardin dedim halk diliyle ona mı taktın taka taka ? ha ben bilmiyodum taklalı oyun kuşu olduğunu !!! hasbinallah,,,tamam kardeşim benim yorumum bitti , sen öğren ne öğreniceksen, uslubuna tarzına pek tahammül edemiyorum iyi sohbetler size...
sen kendinden 8 yaş küçükle polemiğe giriyorsun 15 yaş büyükle polemiğe giriyorsun sonunda insanlarla kavga ediyorsun dün başlamışsın kuşa burda millete iş ögretme beni tanımıyorsun ustalarına sor .sen önce biraz sakin ol fikirlere saygılı ol sen olmassan, senin fikirlerinede saygılı olmazlar. sen kendi elindeki kuşu öğren nerden gelmiş kim yapmış başkalarının kuşlarınla kafa yorma.kimsenin kafasınıda yorma. bak ne güzel yarışlar var bu kadar kuşuna güveniyorsan atarsın puanlatırsın burayada koyarsın video'sunu insanlar seni takdir eder bu kadar kinci olma. eninde sonunda o elinde beslediğin kuşlar urfa kökenli kuşlar.
la arkadaş ben sana bi tenhada bişey mi yaptım ? sen neden bikaç ayda bir sebepsiz yere , senle alakası olmayan konu başlıklarında, yazdıklarınla alakalı olmayan konularda bana saldırıyosun ? canını mı yaktım ?
--kuşa dün başlamadım 96 da başladım ara verdim daha önemli işlerim vardı , işlerimi yoluna koyunca tekrar başladım 2 sene civarı oldu, velakin yeni başlamış olayım illa kuşu bilmek öğrenmek için senin gibi kalın kafalı olup 20 sene aralıksız mı beslemek gerekiyor ? zeka meselesi erken çözmüşüm olayı demekki, ben burda kimseye birşey öğretmem 15 yaşındaki çocuklada 40 yaşındaymış gibi muhabbet ederim örnekleri vardır girip bakabilirsin, öğretme gereğide duymuyorum, sadece sametle bilgi alışverişi tarzında bi konu hakkında tartıuşıyorduk baktım anlaşamıyacaz ben usulunce devam etmeyecegımı soyledım , ne kırıcı laf dedım ne sövdüm ne küfür ettim ne de başka bişe, sen ne atladın ortaya , urfayı görünce kanın mı kabardı, hemşericilikmi yapınca aklınca, yoksa millete caka mı satıyosun
--sen şu mgf kupa töreninde ahmet abi yanımdayken aramıza sırnaşıp benle tanışan ve ''ben ali demir ali demir''dediğimde de beti benzi atan korkudan yüzüme bakamayan 15 dakıka sağa sola bakıp masada konusamayan o 1.5 metre ve kazan kafadan ibaret mahluk değilmisin ? ben sana ezelden uyuzum attıgın resımlerden tanıdım senı ama sende az cesaret yokkı ancak boyle sanalda dırlar durursun yanımdaydın yuzume gonuşaydın ya ! urfalı urfalı deyıp cıldırtma benı bende erzurumluyum cırarım seni ! benim ustam mustam yok,ihtiyaç duymadım, sadece sevdiğim 3 5 abim var, sen kimsin ki ben seni birilerine sorayım la dingo !
--ben herkese saygılıyım, ama sen ve senin gibi kuşçu müsvetteleri kuş ucurmazlar anca magazın yaparlar kimin kusu kime gitti kimin soyu kıme girdi, onun kusları nerden geldı, la sanane sen elindeki ni ucur da havada gör hep işin magazınıyle ugras emek verenlere kus ucuranlara saygı duyma sonrada böyle kıdemden dem vurup damarıma damarıma basınca dayanamayıp terbiyemi bozuyorum, meslekle alakası yok kaynarcalıyım genel özelliğimiz bu yapıcak bişey yok,
-- ben sana elimdeki kuşu anlatırımda ayıp olur şimdi burda, la sen kimsin ya, bu cesaretı nerden alıyon kaç kişisin olum sen ? elindeki kusu bilmiş, yalaka herif elimdeki kusların sahıbıne heryerde secde edıyosun burdamı efelendın herıflendın, elimdeki kusları nerden biliyonla ortagımmısın,konusmaya bağ yaa ! kimin kafasını yormusum koca kafa
--ben mgf yarışında pendik sorumlusuyum ayrıca sakaryada dahıl 4 tane yarısa kus yazdırdım, zaten yarışların ıcındeyım ama burda konu o degıl , ben burda kuşumu mu anlattım kusumu mu övdum, okumadan bakmadan dondan cıkar gibi atladın yıne konunun ortasına, burda kuş genetiği tartısıyoduk ,benım azımdan ' kusum' kelimesi bile cıkmadıkı sen boyle ılerı gerı konusuyosun,ben kuşuma güvenıyorum vesairede demedim sende zeka geriliğimi var yoksa türkçe öğrenmeye vaktın mı olmadı ?
--ya arkadaş sen benim dostummusun kuşumun hırsızımısın,yuvamı kumesımı kuslarımı ne biliyosun, sen elimdeki kusları ne biliyosun dengesiz ! yok urfa kuşun yok bilmem ne kuşun, varsayalımkı o olsun la onu ıddıa eden mı var konumuz o mu, sende davranıs bozuklugumu var ıdıot musun ? bu ne laaa çıldırdım ya
--benim burda aylardır videom var, senin gibi kafa büyütüp 30 sene kus besleyıp anca resım koymuyorum rahat ol, al ızle de sus ! son sana şunu da soyliyim urfalı, gecende saldırdın bana , murat gel dedı ben agırım dedın, dedım o zaman gel bıde ben tartayım senı ağırmısın degılmısın sesın cıkmadı, ben mgf torenınde senden bı kotu kelıme cıkmasını kolladım gıdene kadar, ama malum yüreğin okadar, Allahıma kitabıma seni ilk gördüğüm yerde simsiyah ederem ! bu son olsun.
[izlesene]5497923[/izlesene]