NESLİNİN SON VE EN GÜZEL ÜYESİ...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dedektif45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

dedektif45

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
turgay gurbuz
Meslek
öğretmen
İlgi Alanı
Kuşlar
[No message]

Ekli dosyalar

• Fotoğraf1613.webp
    Fotoğraf1613.webp
    169.8 KB · Görüntüleme: 2,229
  • Fotoğraf1587.webp
    Fotoğraf1587.webp
    291.2 KB · Görüntüleme: 2,182
  • Fotoğraf1617.webp
    Fotoğraf1617.webp
    304.3 KB · Görüntüleme: 2,204
Maşallah renk olarak tatlı bir kuşa benziyor.Fakat biraz kırgın gibi gördüm ben.Eğer öyleyse biraz vitamin takviyesi yapmanı öneririm bunuda kaybetmemen için.

KIRMIZI VE MAVİ KAFA KIRMALARI BU RENGİ VERMEKTE .. DUMANLI..

MAŞALLAH

maşallah, allah uzun ömür versin inşallah :)

güvercinim yeni yeme düşmüş havai mavibaşlardan gelme bir yavrudur yanı dumanlı veya ödü değildir. tek renk mavibaş tır. evet biraz kırgınlığı var urun akıntısı vardı tedavisini yaptım hergün vitamin takviyesi yapıyorum 4 ay sonra neslinin en güzeli olacak inşallah bu arada son üyesi derken tek demek istemedim yani bütün akrabaları hayatta.::)))

Maşallah güzel bir gök mavi yavru , herhangi bir pul yok sanırım görüntü itibarı ile öyle kuyruk üstüde gayet iyi kuyruk altı görünmemesine rağmnen sanırım ordada sıkıntı yoktur , keşke kafa kesmesini biraz daha uzatıp yeşile düşürebilseydi harika bir kuş olurdu eksiğini söylediğim için inşallah kızmamışsındır saygılar hayırlı beslemeler allah güzel kuşlar nasip etsin .

YORUMUNUZ İÇİM TEŞEKKÜRLER. YÜRÜDÜĞÜMÜZ BU YOLDA AMACIMIZ KUSURSUZ SAYILABİLECEK BİR GÜVERCİNE SAHİP OLMAK. GÜVERCİNİMİZİN EKSİK YÖNLERİ SAHİPLERİNİ KIZDIRMAMALI BENCE ÜSTÜNE DAHA İYİSİNİ ÇIKARTMAK İÇİN UĞRAŞLARIMIZI HIZLANDIRIYOR. YALNIZ BEN KESME DEDİĞİNİZ YERİ ENSE OLARAK BİLİYORUM VE BU CİNS GÜVERCİNLERDE ENSE SARKIK OLMAMALI DÜZ BİR ÇİZGİ GİBİ GİTMELİ. YANİ DAHA AŞAĞI İNDİRİP YEŞİLE DÖNMELİ NASIL OLUR ANLAYAMADIM AYDINLATIRSANIZ SEVİNİRİM.

SAYGILAR......

guzel yavru olmuş hoca emeğinin karşılıgını almışsın. bu arada yanlış görmediysem yavru almaya devam ediyorsun. bu mevsimde kışın ortasında yavru almak büyük basarı... tbr

eyvallah amcaoğlu eee insan sevdiğine değer verir dimi...

maşallahları war :D

Geri