Nevşehir den ''camcı'' erdogan abi nin gök erkek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan murat nevşehirli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
murat can eker
Meslek
özel güvenlik görevlisi
İlgi Alanı
Köpekler
[izlesene]5569273[/izlesene]

ARTIK AÇILIYOR ALİ KARDES HÜSEYİN DÜZELTMİŞ SAGOLSUNLAR

ARKADAŞLAR BEGENİ VE YORUMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM

murat nevşehirli' Alıntı:
http://www.izlesene.com/video/nevsehir-den-camci-erdogan-abi-nin-gok-erkek/5569273

Videoyu eklerken linkin tamamını değil, son kısmındaki 5569273 olan rakamı
Kod:
[izlesene][/izlesene]
içerisine alıyorsunuz.

Bu arada paylaşım içinde teşekkürler.

S.A. Video çekimi tam net değil. Kuşunuz oyuna biraz yüksekten giriyor, biraz daha alçağa sokulsa daha da güzel olacak. Yinede emeklerinize sağlık.

evet kardeş yavruya kusunca daban takla ile başlar kuşlarımız inşallah yavruya kusuyorlar yaza daha güzel video lar ile sizlerleyiz yorumlarınız için teşekkür ederim

MAŞALLAH, hep dabanlı mı oynarlar ?

İnşaallah kardeş, ekelik dönemindeki videolarınıda bekleriz

Kuş güzel olabilir lakin görüntü dandik olduğu için hiçbişey anlamadık.. daha detaylı HD kalitesinde videoları bekleriz.. dabanlı

hayrını gor murat kardes ıyı ucurumlar dılerım dedıklerı gıbı vıdeo bıraz acemıce ve bulanık olmus bazı ınsanların konustukları şşivesi vardır kımısı taban der kımısı de daban der dabana takılan cok olmus!!!! bıde nevsehıre gıdıp canlı canlı performans ızlemek vardı ınssaalah yazın ordayım bı kac abının kusunu ızlemeye gıdecez
SAYGILARIMLA

YER GÜZEL ,BİR ŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞIYORLAR. BANA ÖYLE GELDİ DAHA HENÜZ OTURMAMIŞ BİR KUŞ. KUŞUN BİR SIKINTISI VAR GİBİ UÇUYOR RAHAT DEĞİL .BAŞARILAR KOLAY GELSİN EMEĞİNİZE SAĞLIK.

güle güle besle hemserim

selamun aleyküm

şimdi bu güvercine yorum yapamayız.ancak şunu diyebilirim.benim yaşım 35 yirmi beş sene önce bendede bu şekil hareket yapan kuşlar vardı.ben onları ozaman istanbula denizden karşıya attım.allah besleyene sabır versin.inşaallah doğru yolu bir an önce bulursun.lütfen buralara 3 metrenin altına giren kuşa uçan saat ve sayı yapan kuşlar atınız.bizimde hakkımız iyi kuş seyretmek.lütfen bizi bundan esirgemeyim.

özcan altintaş' Alıntı:
selamun aleyküm

şimdi bu güvercine yorum yapamayız.ancak şunu diyebilirim.benim yaşım 35 yirmi beş sene önce bendede bu şekil hareket yapan kuşlar vardı.ben onları ozaman istanbula denizden karşıya attım.allah besleyene sabır versin.inşaallah doğru yolu bir an önce bulursun.lütfen buralara 3 metrenin altına giren kuşa uçan saat ve sayı yapan kuşlar atınız.bizimde hakkımız iyi kuş seyretmek.lütfen bizi bundan esirgemeyim.

özcan bey hemen baslar baslamaz sıfırdan alması beklenemez,inannın nevşehirde ne cevherler var kimsenin bilmediği,gene emek vermiş cekmiş yayınlamıs adam.burda yorum yapılan kuslarıda gördük,iyi yada kötü sizde bi kus ucururun ekleyinde bizde yorum yapalım.saygılar

srt24' Alıntı:
özcan altintaş' Alıntı:
selamun aleyküm

özcan bey hemen baslar baslamaz sıfırdan alması beklenemez,inannın nevşehirde ne cevherler var kimsenin bilmediği,gene emek vermiş cekmiş yayınlamıs adam.burda yorum yapılan kuslarıda gördük,iyi yada kötü sizde bi kus ucururun ekleyinde bizde yorum yapalım.saygılar

sertan bey e katılıyorum ıyı yada kotu sonucta kus seven ve besleyen kişi!!!

filo' Alıntı:
Kuş güzel olabilir lakin görüntü dandik olduğu için hiçbişey anlamadık.. daha detaylı HD kalitesinde videoları bekleriz.. dabanlı
tamam maraba onuda halledecegiz

snn çankaya' Alıntı:
srt24' Alıntı:
özcan altintaş' Alıntı:
selamun aleyküm

kardeş iyi kuşcusun sanırım ama bana kalırsa sen öyle deg,ilsin kuş oyuna yeni başladı daha yavruya kusmadı boş boş yorum yapma gel nevşehirede sana hayatında izlemedigin eke kuşlarım dan izleteyim ama şunu söyleyeyim satlık degil sadece izlersin oky

sertan bey e katılıyorum ıyı yada kotu sonucta kus seven ve besleyen kişi!!!
filo' Alıntı:

Geri