murat nevşehirli
Üye
- Ad Soyad
- murat can eker
- Meslek
- özel güvenlik görevlisi
- İlgi Alanı
- Köpekler
[izlesene]5569273[/izlesene]
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
murat nevşehirli' Alıntı:http://www.izlesene.com/video/nevsehir-den-camci-erdogan-abi-nin-gok-erkek/5569273
[izlesene][/izlesene]
özcan altintaş' Alıntı:selamun aleyküm
şimdi bu güvercine yorum yapamayız.ancak şunu diyebilirim.benim yaşım 35 yirmi beş sene önce bendede bu şekil hareket yapan kuşlar vardı.ben onları ozaman istanbula denizden karşıya attım.allah besleyene sabır versin.inşaallah doğru yolu bir an önce bulursun.lütfen buralara 3 metrenin altına giren kuşa uçan saat ve sayı yapan kuşlar atınız.bizimde hakkımız iyi kuş seyretmek.lütfen bizi bundan esirgemeyim.
srt24' Alıntı:özcan altintaş' Alıntı:selamun aleyküm
şimdi bu güvercine yorum yapamayız.ancak şunu diyebilirim.benim yaşım 35 yirmi beş sene önce bendede bu şekil hareket yapan kuşlar vardı.ben onları ozaman istanbula denizden karşıya attım.allah besleyene sabır versin.inşaallah doğru yolu bir an önce bulursun.lütfen buralara 3 metrenin altına giren kuşa uçan saat ve sayı yapan kuşlar atınız.bizimde hakkımız iyi kuş seyretmek.lütfen bizi bundan esirgemeyim.
özcan bey hemen baslar baslamaz sıfırdan alması beklenemez,inannın nevşehirde ne cevherler var kimsenin bilmediği,gene emek vermiş cekmiş yayınlamıs adam.burda yorum yapılan kuslarıda gördük,iyi yada kötü sizde bi kus ucururun ekleyinde bizde yorum yapalım.saygılar
tamam maraba onuda halledecegizfilo' Alıntı:Kuş güzel olabilir lakin görüntü dandik olduğu için hiçbişey anlamadık.. daha detaylı HD kalitesinde videoları bekleriz.. dabanlı
snn çankaya' Alıntı:srt24' Alıntı:kardeş iyi kuşcusun sanırım ama bana kalırsa sen öyle deg,ilsin kuş oyuna yeni başladı daha yavruya kusmadı boş boş yorum yapma gel nevşehirede sana hayatında izlemedigin eke kuşlarım dan izleteyim ama şunu söyleyeyim satlık degil sadece izlersin okyözcan altintaş' Alıntı:selamun aleyküm
özcan bey hemen baslar baslamaz sıfırdan alması beklenemez,inannın nevşehirde ne cevherler var kimsenin bilmediği,gene emek vermiş cekmiş yayınlamıs adam.burda yorum yapılan kuslarıda gördük,iyi yada kötü sizde bi kus ucururun ekleyinde bizde yorum yapalım.saygılar
sertan bey e katılıyorum ıyı yada kotu sonucta kus seven ve besleyen kişi!!!
filo' Alıntı:Kuş güzel olabilir lakin görüntü dandik olduğu için hiçbişey anlamadık.. daha detaylı HD kalitesinde videoları bekleriz.. dabanlı