NEVŞEHİRDEN KUŞÇU TARIK'IN ÇİLLERİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan özlavinya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

özlavinya

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Tarık TEKİN
Meslek
Kuşçu
İlgi Alanı
Balıklar
SÜPER ÇİLLERİM.ÇOK OYNAKTIR.ÇOK SAĞLAMDIR.

Ekli dosyalar

• Resim 003.webp
    Resim 003.webp
    1.4 MB · Görüntüleme: 1,115
  • Resim 004.webp
    Resim 004.webp
    1.9 MB · Görüntüleme: 949
  • Resim 008.webp
    Resim 008.webp
    1.3 MB · Görüntüleme: 1,105
DEVAMI BURADA...

Ekli dosyalar

• Resim 012.webp
    Resim 012.webp
    938 KB · Görüntüleme: 1,076
  • Resim 013.webp
    Resim 013.webp
    1.3 MB · Görüntüleme: 1,108
  • Resim 014.webp
    Resim 014.webp
    984.7 KB · Görüntüleme: 1,110
DEVAMI BURADA...

Ekli dosyalar

• Resim 049.webp
    Resim 049.webp
    1.3 MB · Görüntüleme: 1,072
  • Resim 040.webp
    Resim 040.webp
    1.6 MB · Görüntüleme: 1,098
  • Tarık Tekin aralık-2008 (246).webp
    Tarık Tekin aralık-2008 (246).webp
    742.5 KB · Görüntüleme: 1,062
bizim oglan yavrular güzel çıkmış be.hadi allaha emanet ol

kuşlarınız guzel gozukuyo ama bazı dolapçılar kırık galıba bazılarının ayaklarında tozluklar var dogrumu acaba biraz bilgi verirseniz memnun olurum

saygılarımla

arkadasım kusların cok güzeller amagine saglık ama arkadasın da dedigi gibi tozluk cok
allah kazasız belasız ucurmayı nasip etsin

tarık abıcım oncelıkle sıtemıze hosgeldın .usaktan goc ettın. ama hala dolapcılardan vaz gecemedın .bu demek oluyo kı undan sonra sanal alemde beraberız ben sana yaza gekdıgınde bır cıft yavru sozu verıyorum saygılarım la ... ars hasan .cocukluk arkadasın ....................................................................

kuscu522' Alıntı:
kuşlarınız guzel gozukuyo ama bazı dolapçılar kırık galıba bazılarının ayaklarında tozluklar var dogrumu acaba biraz bilgi verirseniz memnun olurum

saygılarımla
evet kardeşim anaç dişimde var bir sorun yaratırmı bilmem ben denedim yavruda vermiyor havada çok güzel ve damarı saglam ben aslında taklacı oyun kuşu besliyorum ıspartalının rengi veoyunu hoşuma gidiyor daızlık erkegi uşaktan talip kardeşimden dişiyide uşaktan telefoncu hasan ars kardeşimden getirdim daha yeniyim daha bir çift yavru aldım ayagında paca oluncu ne olur bilgi verirsen sevinirim saygılar

karataş32' Alıntı:
arkadasım kusların cok güzeller amagine saglık ama arkadasın da dedigi gibi tozluk cok
allah kazasız belasız ucurmayı nasip etsin
kardeşim sagol sadece dişimde var az ama yavruarında yok denedim ucurdum oyunu cok süper havada hic biryere pas vermiyor kardeş saygılar kardeşim

ars' Alıntı:
tarık abıcım oncelıkle sıtemıze hosgeldın .usaktan goc ettın. ama hala dolapcılardan vaz gecemedın .bu demek oluyo kı undan sonra sanal alemde beraberız ben sana yaza gekdıgınde bır cıft yavru sozu verıyorum saygılarım la ... ars hasan .cocukluk arkadasın ....................................................................
kardeşimsin be ne arkadaşı özledim sizleri kuşların çok güzel olmuşlar maşallah iyi yavru almışsın nasip olursa işallah yaza gelice hasret gideririz herkese selam

arkadaşım bende nevsehirliyim ama ben taklacı besliyorum dolapçıdan pek anlamam ama güzel kuşlara benziyorlar

tarık abıcım yaza yavruların hazır bı aksılık cıkmazsa.sana ıkı kardes verecek aklını yıtırecen .ama bı sartla usaga gelmek kaydıyle .

tarık abı bu oryantal fırıl bırım caglar dondurmadan hasan osman abının kardesı.bılgın olsun

kuşlarınız güzel ve saglıklı görünüyorlar,bol yavru almalar
:tamam:

Kuşların güzel abi ee nede olsa talip kardeşimin saz kanat erkeginin yavruları.bol yavrulu günler paylaşım için tşkler.UŞAKtan SERDAR ARSLAN.

silik dumanlı' Alıntı:
arkadaşım bende nevsehirliyim ama ben taklacı besliyorum dolapçıdan pek anlamam ama güzel kuşlara benziyorlar
kardeşim begendiysen sevindim birgün tanışırız işallah hem benim güzel damcı oyun kuşlarımda var benim fazla tanıdıgım yok burda yeni geldim nevşehire

tarık abıcım ne var ne yok gorusemıyoz .maclar baslıcek sen yoksun yoklugunu arıyoz valla.kuslardan ne alem .yavru alıyonmu barı selamlar kardesın .ARS.. :oley: :oley: :oley:

ars' Alıntı:
tarık abıcım ne var ne yok gorusemıyoz .maclar baslıcek sen yoksun yoklugunu arıyoz valla.kuslardan ne alem .yavru alıyonmu barı selamlar kardesın .ARS.. :oley: :oley: :oley:
iyilik kardeşim kuşları hasta ettim de allhtan ölü yok yavru alıyom üç tene daha aldım yakın da foto atacam yavrunun biri acayip patladı yeni fotosunu atacam keşke orda olsam da maclar ben siz olmasa neyse herkese selam

kardeşim begendiysen sevindim birgün tanışırız işallah hem benim güzel damcı oyun kuşlarımda var benim fazla tanıdıgım yok burda yeni geldim nevşehire

neden olmasın ben su an istanbuldayım yaza gelcem sen nevsehirin neresindesin

maşallah

silik dumanlı' Alıntı:

neden olmasın ben su an istanbuldayım yaza gelcem sen nevsehirin neresindesin
sen istanbulda kalıyorsun heralde ben nevşehirin içindeyim narda kalıyorum gelince görüşelim

abi masallah kuşların guzel iigünlerde beslemen dıleklerımle kazasız belasız bol yawrulu bi sezon gecırırsın a.e.o

.................F_O-T_E_K_______S_s_s...............usaktan saygılar

tarık abıcım yenı fotolar koydum bak acıklamalı bır sekılde senı seven kardesın ars :ckmk: :ckmk:

Geri