özlavinya
Üye
- Ad Soyad
- Tarık TEKİN
- Meslek
- Kuşçu
- İlgi Alanı
- Balıklar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet kardeşim anaç dişimde var bir sorun yaratırmı bilmem ben denedim yavruda vermiyor havada çok güzel ve damarı saglam ben aslında taklacı oyun kuşu besliyorum ıspartalının rengi veoyunu hoşuma gidiyor daızlık erkegi uşaktan talip kardeşimden dişiyide uşaktan telefoncu hasan ars kardeşimden getirdim daha yeniyim daha bir çift yavru aldım ayagında paca oluncu ne olur bilgi verirsen sevinirim saygılarkuscu522' Alıntı:kuşlarınız guzel gozukuyo ama bazı dolapçılar kırık galıba bazılarının ayaklarında tozluklar var dogrumu acaba biraz bilgi verirseniz memnun olurum
saygılarımla
kardeşim sagol sadece dişimde var az ama yavruarında yok denedim ucurdum oyunu cok süper havada hic biryere pas vermiyor kardeş saygılar kardeşimkarataş32' Alıntı:arkadasım kusların cok güzeller amagine saglık ama arkadasın da dedigi gibi tozluk cok
allah kazasız belasız ucurmayı nasip etsin
kardeşimsin be ne arkadaşı özledim sizleri kuşların çok güzel olmuşlar maşallah iyi yavru almışsın nasip olursa işallah yaza gelice hasret gideririz herkese selamars' Alıntı:tarık abıcım oncelıkle sıtemıze hosgeldın .usaktan goc ettın. ama hala dolapcılardan vaz gecemedın .bu demek oluyo kı undan sonra sanal alemde beraberız ben sana yaza gekdıgınde bır cıft yavru sozu verıyorum saygılarım la ... ars hasan .cocukluk arkadasın ....................................................................
kardeşim begendiysen sevindim birgün tanışırız işallah hem benim güzel damcı oyun kuşlarımda var benim fazla tanıdıgım yok burda yeni geldim nevşehiresilik dumanlı' Alıntı:arkadaşım bende nevsehirliyim ama ben taklacı besliyorum dolapçıdan pek anlamam ama güzel kuşlara benziyorlar
iyilik kardeşim kuşları hasta ettim de allhtan ölü yok yavru alıyom üç tene daha aldım yakın da foto atacam yavrunun biri acayip patladı yeni fotosunu atacam keşke orda olsam da maclar ben siz olmasa neyse herkese selamars' Alıntı:tarık abıcım ne var ne yok gorusemıyoz .maclar baslıcek sen yoksun yoklugunu arıyoz valla.kuslardan ne alem .yavru alıyonmu barı selamlar kardesın .ARS.. ley: ley: ley:
sen istanbulda kalıyorsun heralde ben nevşehirin içindeyim narda kalıyorum gelince görüşelimsilik dumanlı' Alıntı:kardeşim begendiysen sevindim birgün tanışırız işallah hem benim güzel damcı oyun kuşlarımda var benim fazla tanıdıgım yok burda yeni geldim nevşehire
neden olmasın ben su an istanbuldayım yaza gelcem sen nevsehirin neresindesin