Nezle tedavisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dedektif45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 11K

dedektif45

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
turgay gurbuz
Meslek
öğretmen
İlgi Alanı
Kuşlar
MERHABA ARKADAŞLAR YENİ YEME DÜŞMÜŞ BİR YAVRUM VAR. YAKLAŞIK 3 HAFTA ÖNCE NEZLEYE YAKALANDI VE BURUN AKINTISI BAŞLADI. BUNU FARKETTİKTEN SONRA HEMEN ORNİTAP VERDİM AMA ÇARE ETMEDİ. DAHA SONRA ORNİMİX VE RONDOZOL 10 KULLANDIM. AMA YİNE DÜZELMEDİ. YAVRUDA HALA BURUN AKINTISI VE NEFES ALIP VERMEDE HIRILTI VAR. EĞER BİR FİKRİ VEYA DERDİME ÇARE OLABİLECEK BİR ARKADAŞ VARSA YARDIMLARINI BEKLİYORUM....

SAYGILAR...

Re: DENEYİMLİ YA DA BİLGİLİ ARKADAŞLARDAN YARDMLARINI BEKLİY

Solunum yolları hastalıkları için Ornitap kullanılıyor. Kaç gün ilaç verdiniz bilmiyorum ama antibiotikleri düzensiz kullanmak veya yeterli kullanmamak da iyileşmenin olmamasına sebep olur. Ronidazole bu hastalık için uygun değil diye biliyorum. Ornitap ve vitamin tedavisine devam etmenizi öneririm.
Geçmiş olsun.

Nifuramycin ver her gun 1 ltlik sulağa 1 cay kaşığı 3 gun veya 5 gun kullanım kürü Denendi Testedildi Faydalari : Salmonella ve paratifo hastalıklarında çok etkili bir ilaçtır Sindirim sistemindeki bakteri ve koli enfeksiyonlarına ayak ve kanatlardaki şişmr vr bozukluklarda nefes almada zorluk solunum yolları ve akcigerlerdeki rahatsızlıklara kusmalı yeşil ishal hallerine iyi gelir

Karışık yemlerden olabilir, yemi buğday agırlıklı ver yemi rahat hazm eder.Ornimix toz duruyorsa mısır tanesi kadar yarım enjektörde sulandır sabah akşam ver, sulukta ornimix etkisini kaybeder bilhazsa su klorlu ise.Kuşu temiz rahat havadar ortama almanızda iyileşme süresini artıracaktır.

ORNI... LER SIKLINLI ANTIBIYOTIKLERDİR..BULAŞICI ,GÖZ NEZLELERİNDE 14 GÜN KULLANILMALI VİT.. İLE DESTEKLENMELİDİR..

GEÇMİŞ OLSUN..

Ayrıca ornitab tedavisinde mineral verilmemesi gerekir.

hener' Alıntı:
Ayrıca ornitab tedavisinde mineral verilmemesi gerekir.
GİBİ KUŞLAR SALINMAMALI.. :tamam:

herkese çok teşekkürler

arkaadaısım eczaneden alffoksıl 500 ve polıvıt cocuk vıtamını al antıbıyotıgı ortadan kır ve yarısını yutur ve arkasından vıtamını sırıngaya cek ver sakın ınsan ılacı dıye dusunme kesınlıkle etkılıdır 3 veya dort gun devam et faydasını gorursun

neo teramycin kuşlarınıza mhakkak verin. çünkü hem vitamin antibiyotik hemde destekleyici ilaç var içinde. ayrıca kuşlarınızında hemen yumurtladıgını göreceksiniz.bu ilaç 15 günde bir verilmeli salmonella vede ecoliyi yok eder emin olun.15 günde kullanırsanız salmonella vede diğer bagırsak bakterilerinede karşı koruyucudur.ve solunum yollarınıda açıyor.saygılar

arkdaslar Kuşlarınıza Eczaneden aldığınız tetra dışında ilac vermeyin Gercekten olumsuz biz Cok denedik NİFURAMİCYN ve Süpervit vitamini 3 ayda bi 5 gun uygulayın Rahatsızlık Kalmıcaktır aynı Zamanda Sallabaş vakalarınıda Kesior Nifuramicy

Sevgılı arkadasım benım damızlık erkekte aynısı oldu. her turlu tedaviyi uyguladım.Tek çare genta 80 3-4 gün gögüsten 1 cc ver. göreceksin inşallah kurtulacaktır.

2013 ; AKSİ İSPATLANANA KADAR BULAŞICI NEZLE ,GÖZ NEZLESİ, ..İÇİN OKSITETRASIKLIN ,TETRASIKLIN ...ORNITAP ..KULLANINIZ. 14 GÜN TEDAVİ SÜRECİ OLUP SABAH-AKŞAM TAZE HAZIRLANMASI STANDARTTIR..25 oC ÜSTÜ SICAKLIKTA SABAH-ÖĞLE -AKŞAM TAZE HAZIRLANIR..4 SAAT DAYANMA SÜRESİ SABİTTİR.

YETERSİZ DOZAJ VEYA EKSİK GÜN İLE YETİNMEK NASIL OLSA GEÇTİ DEMEK BİR ÜST SAFHASI ''ÇİÇEK ''İÇİN DAVETİYE ÇIKARIR..

Geri