NİFURAMİCYN GERÇEK BİR İKSİR.....SÜPER

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kocamustafapaşa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 28K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mustafa arıkeş
Meslek
tekstil
İlgi Alanı
Köpekler
TÜM YETİŞTİRİCİ DOSTLAR NİFURAMİCYN TOZ ...HAFTADA 1 GÜN KORUYUCU OLARAK SULARINA KATARAK KULLANMANIZ DURUMUNDA BİRÇOK HASTALIĞIN KÜMESLERİNİZDEN YOKOLDUĞUNA ŞAŞIRACAKSINIZ İDDİA EDİYORUM...ÇOK AMA ÇOK FAYDALI BİR İLAÇ BEN AYLARDIR KULLANIYORUM KUŞLARIN SAĞLIKLI OLMASININ YANINDA YAVRULARIN SAĞLIKLI OLARAK BÜYÜYÜP GELİŞMESİNDE DE ÇOK FAYDASINI GÖRDÜM NACİZANE HERKESE TAVSİYE EDERİM.....

Kaç litre suya nekadar oranla(çay kaşığıyla oran hesabı yaparsak iyi olur) kullanıldığı hakkında da bilgilendirirseniz daha faydalı olur sanırım.teşekkürler

2 LİTRE SUYA 1.5-2 ÇAY KAŞIĞI ORANINDA KULLANILIYOR..HAFTADA 1 KEZ YETERLİ...ONU VERDİKTEN SONRADA ARKASINDAN YİNE 2 LİTRE SUYA 4-5 CC.BEROVİT VEREBİLİRSİNİZ...

evet bende kesinlikle destekliyorum bütün e-coli salmonoella gibi mikropları defetmem de çok faydalı oldu hatta kuşlarımın hayatını bu ilaca borçluyum diyebilirim

Zamanında Nifuramycin'i ishal olan kuşlarımda kullandım ve kısa süre içinde netice aldım, koruyucu olarak da kullanıyorum. Salmonella ve E-Coli için çok etkili bir ilaç gerçekten, Alman yapımı olan ürünler her zaman kalitelidir. Nifuramycin'i Röhnfried firması üretiyor, aynı firmanın Electrolit gibi diğer ürünlerini de öneririm.

Serkan BONCUK' Alıntı:
evet bende kesinlikle destekliyorum bütün e-coli salmonoella gibi mikropları defetmem de çok faydalı oldu hatta kuşlarımın hayatını bu ilaca borçluyum diyebilirim

Serkan abi bende bursada oturuyorum nereden bulabilirim bu ilaçı yardımcı olursan.

Kardeşim Yıldırım da emek ilk öğretim okulu var onun üst tarafında dedenin yer ivar oradan temiz edebilirsin veterinerlerde olur bu ilaç internetden araştır bursadaki veterinerleri onlardan da alabilirsin

Yanlış yönlendirme yapmayalım,aşı haricinde hiçbir ilacın koruyucu özelliği yoktur, ihtiyaç halinde kullanılmalıdır.Bu tür ilaçlar antibiyotik içerir kısa vadede sonuç alınıyor gibi görünse de uzun vadede kuşların verimini etkiler hastalıklara karşı daha hassas olurlar,bağışıklığı zayıflatır,böbrek ve karaciğer sorunlarına neden olur.

Hasta olmadıkça kuşlara ilaç vermek mantıksız.Kendimizden örnek verelim midemiz ağrımasın,veya öksürmeyelim diye önceden ilaç mı kullanıyoruz?

Koruyucu olarak bitkisel karışımlar veya bitkisel takviyeler kullanılabilir ancak kimyasal ilaçlara karşıyım,bu şekilde gelecekte sağlıksız,dayanıksız,döl verimliliği düşük bir nesil elde edersiniz.

@ makturk

Haklısınız sağlıklı kuşa haftada 1 ilaç vermek uygun olmaz, faydadan çok zarar verir kuşların bağışıklık sistemi zayıflar. Ben 3 ayda bir Nifuramycin veriyorum ve bu süre aralığında zararı olacağını sanmıyorum.

Ürünün açıklamasında şöyle yazıyor;

Salmonella ve Paratifo hastalıklarında çok etkili bir ilaçtır.

Sindirim sistemindeki bakteri ve e.coli enfeksiyonlarına ,ayak ve kanatlardaki şişme ve bozukluklarda,nefes almada zorluk,solunum yolları ve akciğerlerdeki rahatsızlıklara iyi gelir.

Güvercinlerde oluşan stres durumlarında da verilir.

Bu ilacı kullanmıştım. Gerçek bir mucize.. Halsiz görünen bir kuşu 2 günde şen şakrak yapıyor. İnanamadım.

1 tanesi 10 tl diyor. 30 tanesi 180tl aslı varmı bu fiyatlar dogrumu ben araştırdım fiyatlar yüksek 30x25gr:89.99$ 1x25gr:5$

:tamam:
makturk' Alıntı:
Yanlış yönlendirme yapmayalım,aşı haricinde hiçbir ilacın koruyucu özelliği yoktur, ihtiyaç halinde kullanılmalıdır.Bu tür ilaçlar antibiyotik içerir kısa vadede sonuç alınıyor gibi görünse de uzun vadede kuşların verimini etkiler hastalıklara karşı daha hassas olurlar,bağışıklığı zayıflatır,böbrek ve karaciğer sorunlarına neden olur.

Hasta olmadıkça kuşlara ilaç vermek mantıksız.Kendimizden örnek verelim midemiz ağrımasın,veya öksürmeyelim diye önceden ilaç mı kullanıyoruz?

Koruyucu olarak bitkisel karışımlar veya bitkisel takviyeler kullanılabilir ancak kimyasal ilaçlara karşıyım,bu şekilde gelecekte sağlıksız,dayanıksız,döl verimliliği düşük bir nesil elde edersiniz.

Nifuramycin sanıldığı gibi ağır bir ilaç değil, stres durumunda bile verilebiliyor içinde ilaç harici vitamin de mevcut, bu ürün sadece güvercin için üretildiği için çekinmeden kullanabilirsiniz. Kümesde ne kadar hijyen sağlansa da kuşlar insanlarınki gibi bir ortamda yaşamıyor, dışarıda yabanilerin kondukları yerlere konuyorlar. Bakteriyal enfeksiyona her zaman maruz kalabilirler, kuşun dış görünümünden onu anlayamazsınız, illa ishal olması veya pusması gerekmez performansı düşebilir, iştahı azalabilir. Bu ilaç Salmonella ve E-Coli oluşumunu kontrol altında tutmaya yarıyor, bence ayda bir kez olmak üzere rahatlıkla koruma amaçlı kullanılabilir, yanlız her ihtimale karşı Nifuramycin'den sonra DI-A-ZYME 256 Probiyotik vermek gerekir. Deneyin 1-2 gün sonra kuşların daha canlandığını göreceksiniz, doğal yollar ile istediğiniz kadar vitamin, elma sirkesi veya başka şeyler verin, onlar sadece bakteriyi baskı altında tutmaya yarar.

ben haftalık yada aylık ilaç kullanımını desteklemiyorum hastalık olmadan kullanılan her ilaç vücutta gereksiz yıkıma böbrek karaciğerde tahribata yol açar ayrıca en önemlisi var olan mikropların verilen ilaca direnç kazanmasından dolayı ilaçlar hastalık zamanında etkisiz kalır yani iyilik yapalım derken kötülük yapıyoruz bir nevi mikroplara antrenman veriyoruz eskiden hastalık yoktu diyen arkadaşlarımız anlayabiliyorlarmı şimdi neden bu kadar çok çeşit hastalık mevcut bakterilerin evrim geçirmesine yardım ediyoruz diğer bir konu ilaç koruma amaçlı değil tedavi amaçlı nesnedir eğer korumak istiyorsanız aşılama yaptırmalısınız birde kümes hijyeni karantina verilen yemin kalitesi vs bunlar olmadan ne yaparsanız yapın mutlaka kayıplar yaşarsınız tedaviye harcayacağınız paranın 1/4 ne koruma yapabilirsiniz

sağlıklı kümesler diliyorum

:tamam:
paramedic' Alıntı:
ben haftalık yada aylık ilaç kullanımını desteklemiyorum hastalık olmadan kullanılan her ilaç vücutta gereksiz yıkıma böbrek karaciğerde tahribata yol açar ayrıca en önemlisi var olan mikropların verilen ilaca direnç kazanmasından dolayı ilaçlar hastalık zamanında etkisiz kalır yani iyilik yapalım derken kötülük yapıyoruz bir nevi mikroplara antrenman veriyoruz eskiden hastalık yoktu diyen arkadaşlarımız anlayabiliyorlarmı şimdi neden bu kadar çok çeşit hastalık mevcut bakterilerin evrim geçirmesine yardım ediyoruz diğer bir konu ilaç koruma amaçlı değil tedavi amaçlı nesnedir eğer korumak istiyorsanız aşılama yaptırmalısınız birde kümes hijyeni karantina verilen yemin kalitesi vs bunlar olmadan ne yaparsanız yapın mutlaka kayıplar yaşarsınız tedaviye harcayacağınız paranın 1/4 ne koruma yapabilirsiniz

sağlıklı kümesler diliyorum

1000 doz aşı 160 lira al 2 sene hem sen hem arkadaşların kullansın
ilaç pahalı 35 lira bir kutu ilaç.iyi ilaçların hapın tanesi 2 liraya gelir.al al nereye kadar aşı at ilaca para verip hem kendini hem kuşları harap etme.üstelik iyi olma garantisi de yok.
aşı kullanmadan 10-15-20 telef olurdu.hele genç kuşlar salgın geldi mi komple ölürdü.
aşı kullandığım için bu yıl o kadar salgına karşı 4 kayıp var 130 kuştan .onlarda aşı atmadıklarım.

hacı levent' Alıntı:
1000 doz aşı 160 lira al 2 sene hem sen hem arkadaşların kullansın
ilaç pahalı 35 lira bir kutu ilaç.iyi ilaçların hapın tanesi 2 liraya gelir.al al nereye kadar aşı at ilaca para verip hem kendini hem kuşları harap etme.üstelik iyi olma garantisi de yok.
aşı kullanmadan 10-15-20 telef olurdu.hele genç kuşlar salgın geldi mi komple ölürdü.
aşı kullandığım için bu yıl o kadar salgına karşı 4 kayıp var 130 kuştan .onlarda aşı atmadıklarım.

Levent Bey,

Lütfen kullandığınız aşıyı, nereden temin ettiğinizi, nasıl tatbik ettiğinizi yazar mısınız?
Aşı hakkında bir başlık var. O başlık altında bu bilgleri paylaşırsanız tüm arkadaşlara çok yararı olacaktır.

Şimdiden teşekkürler.

Levent Bey,

Lütfen kullandığınız aşıyı, nereden temin ettiğinizi, nasıl tatbik ettiğinizi yazar mısınız?
Aşı hakkında bir başlık var. O başlık altında bu bilgleri paylaşırsanız tüm arkadaşlara çok yararı olacaktır.

Şimdiden teşekkürler.

Hemen hemen tum veterinerlerde var tavuk aşısı olarak ararsaniz bulursunuz

TÜM YETİŞTİRİCİ DOSTLAR NİFURAMİCYN TOZ ...HAFTADA 1 GÜN KORUYUCU OLARAK SULARINA KATARAK KULLANMANIZ DURUMUNDA BİRÇOK HASTALIĞIN KÜMESLERİNİZDEN YOKOLDUĞUNA ŞAŞIRACAKSINIZ İDDİA EDİYORUM...ÇOK AMA ÇOK FAYDALI BİR İLAÇ BEN AYLARDIR KULLANIYORUM KUŞLARIN SAĞLIKLI OLMASININ YANINDA YAVRULARIN SAĞLIKLI OLARAK BÜYÜYÜP GELİŞMESİNDE DE ÇOK FAYDASINI GÖRDÜM NACİZANE HERKESE TAVSİYE EDERİM.....
Ben ne igneyi nede bir ilaci asla kullanmam kisin ortasinda bile cok saglikli yavrular alan biriyim kafesimde sahin yaralamasi yada yaslilik harici olum olmaz yemi hep ayni ve ayni yerden alirim kafesi hergun yada iki gunde bir temizlerim 24 saatte bir yem atarim damizlik kafesi haric kafesiniz kuruysa ve en onemlisi bu kusculukta cok olur bi dostumuz arkadasimiz yavru vereyim ucur falan der yada disardan hosunuza giden kus alirsiniz ozaman hic bir ilac yaramaz isiniz allaha kalir igne tamamen kazanc elde etmek icin uyduruldu

Öncelikle selamın aleyküm arkadaşlar. Kuşlarıma salmenolla tedavisi uygulamaktayım nifromycin çok iyi etkili bir ilaç ani ölümleri kesti ve çok şükğr toparlanmaya başladı kuşlarım 2. Günümdeyim yarın inşallah tedaviyi sonlandoracam fakat kuşlarımda şuanda ateş var onu nasıl gsçirebilirim bana yardımcı olursanız sevinirim..

Geri