NİHAT ÇAKMAKLI VE BENEKLİ GÖKLER

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan urfalı nihat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
nihat güngördü
Meslek
dj danışman
İlgi Alanı
Kediler
[No message]

[No message]

Kuşlar gösterişli MAŞALLAH .. SAĞLIKLA yavru alıp uçurun .. selamlarŞEREF

Maşallah emeğine sağlık

güzellik işte bu ; boy pos endam varmı sana yan bakan allah korusun nazardan

Güzel ve sağlıklı görünüyorlar,güle güle bak Allah kazasız ve belasız uçurmayı nasib etsin.Selamlar

[No message]

önce MUSTAFA TURAN 'a ,ŞERAFETTİN KARAGÖZE,TOLGA ÖZKANA ve AHMET ULUÇINARA güzel sözleinden ötrü.nihat

masallah yakısıklı hayvalar, da dj danısman ney abı ya merakmı bagısla,selamlar

teşekkür ederim.

masallah nihat kardes güzel fizikli kuslar güle güle besleyiniz

saygılar

ÖNCELİKLE MAŞALLAH DEMEK İSTİYORUM.
O KADAR SAĞLIKLI GÖRÜNÜYORLAR Kİ SIRRINI BİZLERLE PAYLAŞMANI RİCA EDERİM
NASIL BESLENDİKLERİ, NELER YEDİKLERİ VEYA İÇTİKLERİ .HEPİMİZE ÖRNEK OLACAĞI KANAATİNDEYİM.

[No message]

Maşallah damızlıklarınız gerçekten çok çekici gözüküyor .. selamlarŞEREF

Son resimdeki kağıt mavileri oyunkuşu olarakmı besliyorsunuz .. Bu renk bir takım burada da bir arkadaş besliyor . Aslen Diyarbakırlı olan bu arkadaşım bu renge çok meraklı , Bense masa kuşu gözü ile baktım hep .. Bu konuda ki fikrinizi paylaşır sanız sevinirim .. selamlarŞEREF

tabi dogru söylüyorsunuz masa kuşu diye bilinir. ama bunlardan çok sıkı oyun oynayan'da çıkıyor hepsi degil bunları seviyorum bir şift besliyorum digerlerine nazarlık oluyor.teşekkür ederim şeref bey güzel sözlerinize.

selamınaleyküm
Kuşlarınız maşallah çok güzel görünüyorlar.Sakaryada urfalı nihat ismi geçiyor Çakmaklılar ve benekli gökler tanıdık geldi tabi raslantıda olabilir.Güle güle besleyin...

şeref' Alıntı:
MaşaAllah,bu kuşları beyendim,güle güle besle,kuyruklarını açıp resimlerini çekerseniz,şebap kuş hakkında anlayanlar yorum yapabilirler.

maşallah ya bende taklacının bu renklerine hastayım işte biz bunlara PALBENEKLİ koyularada KÜLLÜBENEKLİ deriz
allah nazardan korusun
saygılarımla

cevdet bey bunlar sıkı oynuyorlar şebap arapçada güzel demek biliyorsunuz bende güzel diye besliyorum oyun olarak yoksa şebap vasıfları zayıf .

cevdet özbayer' Alıntı:
şeref' Alıntı:
MaşaAllah,bu kuşları beyendim,güle güle besle,kuyruklarını açıp resimlerini çekerseniz,şebap kuş hakkında anlayanlar yorum yapabilirler.

:)

Urfa--Mardin bölgesi oyun kuşlarını andırıyorlar. İnşallah havada özellikerlini sergiliyorlardır..

Adapazarı'nda Veysel beyde senin resimlerini yayınladığın kuşlarının dumanlı beneklilerinden vardı,daha doğrusu dumanlı üzerleri mürekkepli çizgili eski kuşlardan vardı, o kuşlar rahmetli hacı Murat'ın kuşlarına çok benziyorlardı,şimdi o kuşlar duruyormu bilmem ama enaz senin kuşların kadar onlarda güzellerdi.

merhaba cevdet abi nasılsın ? veysel çıkartamadım ama bi soracam ,bizim kuşlarla bi baglantısı oldugunu zannetmiyorum benzeye bilir. tatlıcı necmi amcadan ve fahrettin atikten gecme bizlere burda kimseye verilmedi halada verilmiyor .fahrettin abi ve tatlıcı necmi amcayla hemen,hemen her gün konuşuyorum .sezai koçuboga ile'de gün aşırı sohbetimiz oluyor seninlede öyle konuşuyoruz degerli görüşlerin var.halil karahanlı oda burda sogolsun görüşüyoruz.hacı murat'tın bizim kuşlarla kan bagı varmıydı.

Üyeliğinin silinmesini isteyen birisinin konusu olduğu için tarafımca kilitlenmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri