Nihayet başladım.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan beyzade
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

beyzade

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Engin ÇAVUŞ
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kuşlar
Arkadaşlar günlerdir sayaları satcam posta yapcam diyordum.Ve sonunda yazdıklarınızı,deneyimlerinizi okuyarak posta hakkında bilgi edindim ve ilk damızlıklarımı bugün aldım.Kuşların ikiside 2008 markalı genç kuşlar inşallah üretime geçcem.Yalnız markaları daha çözemedim eğer üstünde yazanların anlamlarını söylerseniz sevinirim.

Ekli dosyalar

• DSC00074.webp
    DSC00074.webp
    23.4 KB · Görüntüleme: 1,293
  • DSC00076.webp
    DSC00076.webp
    19.7 KB · Görüntüleme: 1,243
  • DSC00078.webp
    DSC00078.webp
    13.4 KB · Görüntüleme: 1,281
arkadaşım postaların o kadar süper deyil ama yeni başlayan bir postacıya göre idare eder bu arada hayırlı olsun

Kumsaz' Alıntı:
arkadaşım postaların o kadar süper deyil ama yeni başlayan bir postacıya göre idare eder bu arada hayırlı olsun
Olsun kardeşim cami yozuda olsa oda bi kuştur beslemek isteyen için ....
Postaların sahibi kuşların hayırlı olsun yarışmalara katılırsan şimdiden başarılar dilerim (:

sana tavsiyem olsun iyi posta bulmak kolay sadece yapman gereken pazarda ne kadar ucuz posta varsa al ve bunların yavrularını erken dene daha bir hafta uctuktan sonra antıramanlarını yap ayında 100 km yol yaptı eğer gelirse gelenin soyu tut cogalt en fazla bir altı ayını alır kuşlarına kimse laf edemez postada iyi veya kötü kırma değilse resimden anlaşımaz.

Kenan abi dediklerini yapcam bana daha bi posta besleme isteği verdin.Bu kuşlarıda ucuza aldım zaten. :heyo:

kuşun ucuz olmasının hiç bir önemi yok güzercin güzel yarimde şenol şen adlı posta besleyen kişi zeytinburnundan ilk derecesini pazardan aldıgı kuşla yapmıştı ve 1. olarak :=)

kuşuda bu günün 5 tl sine aldıgını o programda kendiside söyler.

Arkadaşım kuşların güzelmiş paylaşım için teşekkürler.Bir işe adım atmakta başlangıçtır.Sana çıktığın bu yolda başarılar.

slm aramıza hoşgeldin bi postacı daha kattık nüfusumuza :) hayırlı olsun kuşların postanın tipi güzel olabilir fiziği onnumara olabilir ama en iyisi kutuda belli olur kardeşim en ummadın kuş gelir en tipi düzgün kuş gelmez buişboyle deneye deneye safkanı bulur gidersin mesela dielimki arkadaşındediği gibi pazardan al eliayağı düzgün kuşlar coğalt postalarını sora biçift salam paraya kıyıp al ve onların kanını kendi kuşlarına karıştır ozman taamdır işte sırtınyere gelmez :D kardeşim :tamam: :tamam: :heyo: :heyo:

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim.Şunu anlayamadım kuşun markasında sırayla tr,34,01,ve dört haneli seri numara yazıyo tr türkiye 34 istanbul seri numara tamam ama 01 ne numarası?

resmi koyarmısın normal markada 4 5 veya 6 haneli rakam olur. bu numarasıdır tr türkiye dediğin bibi 34 istanbul diyelim 01 de eğer kişi kendi yaptırdıysa 100 marlka ilk markası yani o senenin ilk yavrusudur. ama ben 34 bile görmedim bakmak lazım resmine.

Hayırlı olsun. Umarım beklediğin zevki alırsın postalardan...

S.a

Hayırlı olsun. Sağlıklı yavrular alman dileğiyle. Bu yola başkoydun madem sabret bakalım. Neler olacak. Zahmetsiz rahmet olmaz. Hayırlısı olur inşallah.

o 2001 in yarusu oldunu belirtiyo ama senin kuşlar gence benziyo resmini cek koybakalım bii

beyzade' Alıntı:
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim.Şunu anlayamadım kuşun markasında sırayla tr,34,01,ve dört haneli seri numara yazıyo tr türkiye 34 istanbul seri numara tamam ama 01 ne numarası?

Güzel kardeşim TR(Türkiye) 34 (İstanbul il plakası) 01 (1. bölge ) geriye kalan dört rakam seri numarası. Kuşların yeni başlayan biri için çok güzel. Bir işe başlamak başarmanın yarısıdır. Şimdiden başarılar dilerim. Bol yavrulu ve çok sağlıklı kümesler dilerim.

saglıklı yavru alman dilegiyle umarımki aldıgın yavrular iyi yol yapar ve o sevinci sende yaşarsın

Geri