Nizam Atılgan / İSTANBUL

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 34
  • Görüntüleme Görüntüleme 22K

gokay

Üye
Siteyi ziyaret et
Kanat kuyruk bangolarım :

Ekli dosyalar

• x1.webp
    x1.webp
    35.1 KB · Görüntüleme: 6,432
  • x2.webp
    x2.webp
    22.9 KB · Görüntüleme: 6,525
  • x3.webp
    x3.webp
    16.5 KB · Görüntüleme: 6,615
  • x4.webp
    x4.webp
    26 KB · Görüntüleme: 6,484
Mısıri bango

Kuşlarınızın Maşallahı var abi. Herşeyleri ile orjinaller. Allah daim etsin. Sağlıklı sezonlar diliyorum .

istanbullu olarak böyle bangoların hala olduhunu gorebılmek cok guzel bı sey sıze ve kuslarınıza allah zeval vermesın allah nazardan saklasın gule gule besleyın

Devam:

Maşaallah ne güzel ve şirinler gülegüle besleyin. Baktıkça insanın yüzü gülüyor gerçekten emeğinize sağlık.

maşallah bangolarınız çok güzeller artık böyle eski bangolları görmek mümkün olmuyor güzel yavrular almışsınız.sağlıklı
kümesler temenni ederim saygılar

hepsi birbirinden güzel be bakımlı maşallah guzel gunlerde beslemenız dilei ile.

SLM NİZAM BEY KUŞLAR GERÇEKTEN GÜZEL. MISIRİ DEDİĞİNİZ KUŞ KENDİ YAVRUNUZ MU. GERÇEKTEN MISIRİ Mİ. BAZILARI MISIRİ KALMADI ARTIK DİYORLAR. ANA BABA SİZİN KENDİ KUŞLARINIZDAN MI.

hayırlısıyla besleyin inşallah bi sorum olucak bu yavrulara kendi anne babalarımı bakıyor yoksa bakıcılaramı baktırıyorsunuz beyfendi

masallah oyun kusu besleyıcısıyım bangodan anlamam fazla ama cok guzel gorunuyorlar bu ısı hakkıyla yaptıgınız bellı gule gule besleyın

Hulusi bey, mısıri değil ama bu sezon cıkan en güzel yavrum, Bakıcı kuşlarım var İbrahim bey, anne baba maya verdikten sonra bakıcı kuşların altına kaydırıyorum, maya vermediği taktirde kanarya yavru mamaları var piyasada onunla bir kaç gun besliyorum, büyütmek baya zahmetli oluyor.

Nizam ağabeyim,
Çocukluğumu hatırladım vallahi .
Babamında bir bakıcısı vardı resimdekinin aynısından ŞekerKanat mısri.
Elime konardı kaçmazdı. Yavrularını sevmeye çalışırdım efelenirdi bana (:
Muhabbet kuşu gibiydi. (:

Maşallah kuşların çok güzel abi.
Kaliteleri, istisnasız tartışılmaz .
Allah daha iyilerini nasip etsin.
Harbiden safkanlar .
Kaldımı sen gibi yetiştiren bu devirde abi..

hey maşşallah süper mısıriler sağlıcakla besleyin

maşallah sağlıklı görünüyor kuşlarınız .

gökay' Alıntı:
MAŞALLAH MAŞALLAH MAŞALLAH Hepiside harika tebrik ederim nizam eline emeğine sağlık .
epeydir giremiyordum ama artık girerim kimbilir neler kaçırdım dimi nizam ama bunlar gerçekten çok güzeller neyse tekrar görüşmek üzere kendine iyibak.

bango güvercin

Maşallah Nizam abi.Kuşlarınız ve yuvanız harikulade , sizin gibi tek cins kuş besleyen dostlarımız çok nadir kaldı.Allah kuşlarınız güzelliğini , sağlıklarını ve yavru alımlarınızı daim etsin.

Maşalllah bangolarınız cok güzel ve cok temiz bakılmış , geçenlerde bir dolapçı markasında adınızı görmüştüm dolapçı ırkı ilede alakadarmısınız acaba.

Dolapcı beslemedim hiç, akkuyruk çakal beslemiştim cıkan yavrulara künye takmıştım.

arkadaşlar bir dişi bango veya dişi hünkari arıyorum satan arkadaşlARLA İLETİŞİME GEÇEBİLİRİM cvp yazmaları yeterli olur birde renk fark etmez dişi olsun resimi yüklenirse iyi olur

Geri