Nolur yardım edin Yavruları olan anne kactı :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan meskanko12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

meskanko12

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Anıl Caner Ertoğral
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kuşlar
Abilerim az once yavruları 2 qünlük olan şeş dişim kaçtı babası yavrulara bakarmı nolur yardım edin :(

Selamlar,

Yavruları iki günlük şeş saya mı kaçtı, sayalar bunu pek yapmazlar şahin almış olabilir mi, yada kuş yavrularının çıkmasından dolayı keyıflenmiş ve uçup gelmek istemiştir. Bekle bakalım gelecek mi? gelmez ise duruma göre hareket ederiz.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

Abi kuşu 1 tur uçurdum indirdim çatının arkasına indi tam kumesteki kuşları çıkarırken baktım yok oldu hayvan o kadar uçkun kuşta değil kimse açık değildi ben uçurdum çatının arkasında kuşçular açtı büyük ihtimal yakalandı :( Bakarmı Sizce yavrulara babası ?

kardes yavrusu olan kuş kaçmaz kolay uccagı gelmıstır uzak bır catıya konmustur gelir

Anıl kardeşim sen biraz sabırlı ol hele bekle bakalım kuşu belli olmaz çıkar gelir belki kümesinde yavru aldığın kuş nasıl gitsin başka yere telaşa kapılma hemen.Soruna gelince erkek tek başına bakmaz yavrulara.Sevgiler...

Abilerim HEpinize teşekkür ederim kuş etrafta yoktu şimdi çıktım tarasa kuş çatıda kümesi açtım girdi aykut abi sanada çok teşekkürler.. Heralde keyiften uçtu.. :):):)

meskanko12' Alıntı:
Abilerim HEpinize teşekkür ederim kuş etrafta yoktu şimdi çıktım tarasa kuş çatıda kümesi açtım girdi aykut abi sanada çok teşekkürler.. Heralde keyiften uçtu.. :):):)

Selamlar,

Senin adına çok sevindim, Saya adına da beni yanıltmadığı için gurur duydum. İyi bir kandan gelen saya çok sağdıktır. Hele ki yavrulamış ise o kümese iki eli kanda da olsa gelir.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

Kardeş sadece erkek yawrularına bakabilir çünkü benimde başıma gelmişti bende 1 çift tip bango varmı yavruları küçükken 3-5 günlükken dişi kaçtı ama sen rahat ol erkek yawrularına bakar :D hemde dişisinden daha iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri