Noluyor Sana Kuscular.org

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yheand
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

yheand

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Ahmet Pala
Meslek
Avukat
İlgi Alanı
Seçiniz
Ya arkadaşlar diğer hesabım ban yedi bazı sebeplerden dolayı şu siteye girer paylaşımlara bakardım hergün şimdi ne bir paylaşım var ne de paylaşım yapan kişiyi takan var .
Adam soru soruyor 1 hafta bakıyorum bilerek cevap vermiyen var adam 1 hafta bekliyor ben nacizane bildiğim şeyleri yazıyorum .
Eskiden böyle değildi bu site profesyonelliğini kaybetti kullanıcılarıda kaybetti adam bi konu açıyor bu konu zaten açılmıştı diye adamın konusunu kapatırsanız paylaşımlar durur böyle iste .
Buraya insanlar hobi amaçlı giriyor bırakın istediklerini sorsun sizde yardımcı olun herkes bencil olmuş kendini düşünüyo aman söylemiyim sadece ben biliyim kimse bilmesin yardımcı olmayalım bu kafa nedir .
Bir şey diyince de hemen ban yiyosunuz .
Eskiden aklımda kalan saygılarŞEREF vardı :) hemen cevap verirdi konu açılınca .
Herkes cok duyarsızlaşmış.
Güzellik yarışmaları olurdu . Birinci seçilirdi .
Toplanmalar piknikler olurdu .
Böyle güzel bir hobi ama emin olun güvercin besleyen insanların büyük oranı yalancı ve hırsız buda benim açık konuşayim çok canımı sıkıyor !

Kesinlikle çok haklısın abi benim eski hesabim varken çok iyi bi ortam vardı şimdi 3 tanr soru sordum 2 tane yarım yamalak cevap geldi bu nedir yani şurada bildiklerini söylemezsen herkez böyle yaparsa güvercin yetiştiriciliği ilerde kaybolur bu kimseye zarardan başka birşey getirmez burada 50 küsür kişi soruyu görüyor sadece 1 kişi cevap veriyo yarın öbürhün o 49 kişiden birinin benim ambulansıma binmeyeceği ne malum kimse kinseye yardım etmezse olmaz bu iş bende yardım etmeyeyim o zaman hastaya bu düşünce çok yanlış çok bozulmuş forum

Forum boku yemiş kısa ve net

Geri