yheand
Üye
- Ad Soyad
- Ahmet Pala
- Meslek
- Avukat
- İlgi Alanı
- Seçiniz
Ya arkadaşlar diğer hesabım ban yedi bazı sebeplerden dolayı şu siteye girer paylaşımlara bakardım hergün şimdi ne bir paylaşım var ne de paylaşım yapan kişiyi takan var .
Adam soru soruyor 1 hafta bakıyorum bilerek cevap vermiyen var adam 1 hafta bekliyor ben nacizane bildiğim şeyleri yazıyorum .
Eskiden böyle değildi bu site profesyonelliğini kaybetti kullanıcılarıda kaybetti adam bi konu açıyor bu konu zaten açılmıştı diye adamın konusunu kapatırsanız paylaşımlar durur böyle iste .
Buraya insanlar hobi amaçlı giriyor bırakın istediklerini sorsun sizde yardımcı olun herkes bencil olmuş kendini düşünüyo aman söylemiyim sadece ben biliyim kimse bilmesin yardımcı olmayalım bu kafa nedir .
Bir şey diyince de hemen ban yiyosunuz .
Eskiden aklımda kalan saygılarŞEREF vardı hemen cevap verirdi konu açılınca .
Herkes cok duyarsızlaşmış.
Güzellik yarışmaları olurdu . Birinci seçilirdi .
Toplanmalar piknikler olurdu .
Böyle güzel bir hobi ama emin olun güvercin besleyen insanların büyük oranı yalancı ve hırsız buda benim açık konuşayim çok canımı sıkıyor !
Adam soru soruyor 1 hafta bakıyorum bilerek cevap vermiyen var adam 1 hafta bekliyor ben nacizane bildiğim şeyleri yazıyorum .
Eskiden böyle değildi bu site profesyonelliğini kaybetti kullanıcılarıda kaybetti adam bi konu açıyor bu konu zaten açılmıştı diye adamın konusunu kapatırsanız paylaşımlar durur böyle iste .
Buraya insanlar hobi amaçlı giriyor bırakın istediklerini sorsun sizde yardımcı olun herkes bencil olmuş kendini düşünüyo aman söylemiyim sadece ben biliyim kimse bilmesin yardımcı olmayalım bu kafa nedir .
Bir şey diyince de hemen ban yiyosunuz .
Eskiden aklımda kalan saygılarŞEREF vardı hemen cevap verirdi konu açılınca .
Herkes cok duyarsızlaşmış.
Güzellik yarışmaları olurdu . Birinci seçilirdi .
Toplanmalar piknikler olurdu .
Böyle güzel bir hobi ama emin olun güvercin besleyen insanların büyük oranı yalancı ve hırsız buda benim açık konuşayim çok canımı sıkıyor !