normalmi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kocanberk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

kocanberk

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ramazan yiğit
Meslek
servisci
İlgi Alanı
Herkeze slm oncelikle Bi sorum olucakdı bılgılı kısılerden Sımdı benım Bı yanar doner arap oynarım var Bide küllü bizim burda ole denır bunlara bu kuslarımı 4 Sefer Ciftleşirken Gördüm Ve bide alacalım var buda sureklı bu kıza otup erkehı dovuo sımdı arapım kıza bındı suanda esler yumurtlucakmı yoksa alacalım bunları engellıyomu engelllıyosada ne yapmam gerek Es olmalarını nasıl kolaylastırırım yuvanın ıcıne onu telle kapalı 60cm lik bi kolan Kutusu koydum bunun ıcındeler simdi ciftleşen kuslarım bu onlara yardımcı olurmu ama alacalım genede rahat bırakmıyor ordada otuyor onlara:D lütfen yardım

merhaba,erkek kuş her dişiye öter ister yavrulu ister yavru farketmez kendi yavrusu bile olsa öter normaldir eşleşiyorlarsa yakında yumurtlarlar alanın eşi varmı yazmamışsın yoksa eş al rahatsız eder diğerlerini,yumurta ve yavrulara zarar verir ,ayırman iyi olmuş senin yapacağın mineral taşı ve yumurta kırığını ve birazda süpürge sapı koyman önlerine :slm:

göksal balcı' Alıntı:
merhaba,erkek kuş her dişiye öter ister yavrulu ister yavru farketmez kendi yavrusu bile olsa öter normaldir eşleşiyorlarsa yakında yumurtlarlar alanın eşi varmı yazmamışsın yoksa eş al rahatsız eder diğerlerini,yumurta ve yavrulara zarar verir ,ayırman iyi olmuş senin yapacağın mineral taşı ve yumurta kırığını ve birazda süpürge sapı koyman önlerine :slm:

alacamın esı yok ama bır dısı daha var onu da koycam yan yana yenı buyume ama kusum yavru sesınden vcıkalı 3 ay oluyo bunları yan yana koyayım bıde alacayla

merhaba yavrun dişi olduğundan emin değilsen küçük bölmeye koyma eşleme için yavruyu hırpalar,ayırdığın yuvanın diğer bölmesine raflar yapki sığınacak ve yuva olarak kabullenecek yerleri olsun ,yavrun kızgınlaştığında zaten eşleşirler :slm:

göksal balcı' Alıntı:
merhaba yavrun dişi olduğundan emin değilsen küçük bölmeye koyma eşleme için yavruyu hırpalar,ayırdığın yuvanın diğer bölmesine raflar yapki sığınacak ve yuva olarak kabullenecek yerleri olsun ,yavrun kızgınlaştığında zaten eşleşirler :slm:
BÜGÜN ALACAYLA KÜLLÜMÜ YANYANA KOYDUM KAVGA EDIYOLAR 2 SİDE AMA ARAPIMLA YANYANA KOYUYOM ARAPIM OTURUYO OTUYO KIZIM YANINA GIDIP GAGASIYLA SEVIYOR:D VE İLGİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM KARDESIM SAOL BILGILENDIRDIHIN ICIN BU ARADA 4 GÜNLÜK YAVRULARIM VAR BUNLARA BI VITAMIN TAKVIYESI GEREKIRMI

göksal balcı' Alıntı:
BÜGÜN ALACAYLA KÜLLÜMÜ YANYANA KOYDUM KAVGA EDIYOLAR 2 SİDE AMA ARAPIMLA YANYANA KOYUYOM ARAPIM OTURUYO OTUYO KIZIM YANINA GIDIP GAGASIYLA SEVIYOR:D VE İLGİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM KARDESIM SAOL BILGILENDIRDIHIN ICIN BU ARADA 4 GÜNLÜK YAVRULARIM VAR BUNLARA BI VITAMIN TAKVIYESI GEREKIRMI

merhaba,vitamin olarak ilaç tavsiye etmem,ben kendi damızlık yuvamdakilere karışık yem ,mineral taşı,sıksık yumurta kabuğu ufalıyorum,odun mangal kömürü tozu, aradada az tuz atıyorum ALLAH'a şükür yavrularım iyi büyüyor, sende ,kuşlarında sağlıcakla kalın :slm:

burda herkesin birbirinden öğreneceği daha çok şey var ilgilenmek benim değil hepimizin görevi, yoksa kimse ana karnında öğrenmiyor ben senden sen benden herkese saygılar :slm:

göksal balcı' Alıntı:
burda herkesin birbirinden öğreneceği daha çok şey var ilgilenmek benim değil hepimizin görevi, yoksa kimse ana karnında öğrenmiyor ben senden sen benden herkese saygılar :slm:

Bugun 1 kız es aldım alacama suan daha yenı buyume yavru sıyah beyaz bı kus 3 aylık kusmus ole dedı hala yavru gıbı bahırıyor 3 4 haftaya gelişir heralde

bunu es edıcem ıns guzel yavrular alırım:)
Saygılarım ve sevgilerimle

Geri