normalmi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ediz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ediz

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
selim ediz
Meslek
tekstil
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlarım bugun kuslarımı blotıc adlı dış parazıt ılacıyla ılacladım 2 lt suya bırkapak ılac kulandım kuslarımdakı zıplamalar oldukları yerde durmammaları normalmı 2 tanede yavru vardı yenı yenı yerden havalanıyolar onlar daha cok tedırgın kasıyolar kendılerını yani gerıye yaslanıyolar bunlar normalmı normalse sabah ılacladım ve gece yarısı oldu hala dedım gıbıler nezaman normala donerler tekrar yorumlarınızı beklıyorum saygılar edizden.:)

Blotic adlı ilacı kullananlardan biriyim.

Öncelikle kapak dedıgınız hangi boy blotigin kapagı? 2 lt su bence az. 5 litreye 1 kapak kullanıyorum.

Ancak kuşların zıplamaları vs normal. özellikle bitli kuşlarda olur o durum.

yarına birşeyleri kalmaz. Bitten vs arınırlar kuşlar huzura kavuşur.

dedigim gibi Blotic çok etkkili bir ilaçtır. Oranı fazla kaçırmamak lazım. bi dahaki sefere 5 lt su kullanın.

Bir de unutmadan soyleyeyım kuşun kesinlikle başı suya gırmesın. Gözlerine gelirse göz çevresını yakar, derisi soyulur vs.

efe arkadasım kapak dedım ılacın kapagı ayrıca tesekur edrım ama bırdaha asla kulanmam bu allahı belası ılacı tnektekı yavru hala zıplıyo ayaklarını yuere vuruyo en kıymetlı kusum ınsallah yarına bırseyı kalmaz ayrıca yavruda yatan kuslara kulanılırmı.

ediz' Alıntı:
efe arkadasım kapak dedım ılacın kapagı ayrıca tesekur edrım ama bırdaha asla kulanmam bu allahı belası ılacı tnektekı yavru hala zıplıyo ayaklarını yuere vuruyo en kıymetlı kusum ınsallah yarına bırseyı kalmaz ayrıca yavruda yatan kuslara kulanılırmı.

Anladım da o ilaç boy boydur. 500 gr, 1 litre vs dıye. her boyun kapagıda farklı boyuttadır. o yuzden dedım 2 lt suya hangı kapakla koydun dıye.

Öncelikle bir daha kullanmam demıssınız ama Blotic dış parazitte rakipsiz 1 numaralı ılacıtr. siz oranını fazla kaçırmıssınız. O yuzden bıraz fazla rahatsız olmus olabılır kuşlarınız. Ancak kuşların ayaklarını yere vurması, vs zaten görülen bir özellik.

Daha sonra kuş bitlerinden arınınca yıne ilaçlayın ayaklarını vs vurmadıgını goreceksınız.

Yavruya yatan kuşa kullaınırsan kuş kendısı tedırgın olacagı ıcın yavruya yatamayabılır. ben çok az kullandıgım ıcın sızın dedıgınız sorunla karsılaşmadım.

Bu ilaçla ilgili saglık bölümünde yorumları okuyabılırsınız. herkes olumlu yazmıs. saygılar.

saolasın benı aydınlatın ıcın saygılar edizden.

arkadaşlar blotic kanatlı hayvanlar için önermiyorum açıkçası en güzeli sevitox toz hatta birazda sulandırıp yerlerine atılabilecegi gibi toz olarakta kullanılabilir bunun yanında ivermectin grubu paraziter igneler de yavrularda harika sonuçlar vermektedir vesselam

Geri