normalmi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dsffj
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 833

dsffj

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mücahit şaşmaz
Meslek
serbest meslet
İlgi Alanı
arkadaşlar dün kuşum yumurtlamıştı budünde kümes hava alsın diye kümesin kapısını açmıştım kuşlarımın kanatları çekik ancak erkek kuşum uçtu kanatları olmadığı halde bir tur atıp başka bir dama konarken düştü bende aldım tekrar kumese attım acaba eşi yumurtaya yattı diyemi kaçmaya kalkıştı eşi hala yumurtaya yatıyor bunla bir alakası varmı cevap verirseniz sevinirim

normal yumurtayla alakası yok
bence sen tam cekmemışsın kanadını baştan ıkı telek bırak ucamaz
oda yumurtaya yatar merak etme

tam cekememeyle alakası yok kardesım kusun kanatları gelemeye baslamıs bellıkı sen durtme kovalama kalkmaz o

Mücahit kardeşim önce selamlar.
Dişi yumurtladı diye erkek kuş kalkmaz,sadece kapıyı açınca kendini havalandırmak için kalkmış kanatlarıda tam olmadığı için turunu tamamlayıp inememiş düşmüş.
Şayet bu kuşları uçurmayıp damızlık yapacaksan,kanatlarını iyice azalt,yok uçuracam diyorsan kümesten çıktığı zaman dikkat et ürkütüp kaldırma,eksik kanatla yere falan düşer kedi falan kapar zayi edersin.
Hayırlı yavrular alırsın inşallah,sağlıcakla kal selamlar.

arkadaşlar kuş kendi kendine havalandı ben aşağıdaydım baktım terasımda kuş var kendi kendine geziyor sonradan bir baktım havalandı 1 tur attı başka dama konarken düştü kuşun zaten bende baştan iki telek bıraktım sonra 3 kanadını çektim kanatlarının filizleri patlamıştır şimdi uzaması kaldı artık neden havalnadığını anlayamadım acaba kaçacakmıydı yoksa hava almak içinmi havalandı anlamadım

Geri