Nuri AKÇAY Kuşları ve Görüşleriniz.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan NuRİi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

NuRİi

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Nuri TOSUN
Meslek
ÖGRENCİ
İlgi Alanı
SANIRIM RESİMLER GEÇ AÇILIYOR, SABIRLI OLMANIZI DİLERİM. :evet:

Kuşların güzelmiş maşallah.Güle güle besle inşallah...

Yorum ve görüşleriniz için şimdiden teşekkürler..

ben kümesın hakkında yorum yapmak ıstıyorum kardesım.bagısla ama hıc begenmedım.ıptıdaı bır kumes olmus..kusların saglıgını tehlıkeye atmakta bence..o tenteyı ne amacla o sekılde kullandıgını anlamaya calısıyorum ama bana artı bı deger tasıyamayacagı fıkrınden baska bısey vermıyor..bence kapat orayı ve kuslar ıcın hem ısık hemde hava alabılecek bı sekle sok...saygılar...

PigeonStar' Alıntı:
ben kümesın hakkında yorum yapmak ıstıyorum kardesım.bagısla ama hıc begenmedım.ıptıdaı bır kumes olmus..kusların saglıgını tehlıkeye atmakta bence..o tenteyı ne amacla o sekılde kullandıgını anlamaya calısıyorum ama bana artı bı deger tasıyamayacagı fıkrınden baska bısey vermıyor..bence kapat orayı ve kuslar ıcın hem ısık hemde hava alabılecek bı sekle sok...saygılar...

Bakım her ayın 17 sinde yaptığım için kümes bu günki çektiğim fotolarda biraz pasaklı çıktıda, ''tenteyı ne amacla ..'' diye devam eden cümlendeki ''tenteyı'' anlıyamadım?

selamunaleykum nuri
masallah kuslarin guzel ve temiz beyaz percemli ozellikle cok hosuma gitti umarim huzurla beslersin paylasim icin tesekurler
saygilarla ferhat

kumesın onunu kapamak ıcın kullandıgın malzemeyı kastettım acık ve kapalı halını gostermıssın ya.selamlar..

maşallah güzel kuşlar hırsızlara karşı nasıl bir önlem aldın onu merak ettim

PigeonStar; Anladım kardeşim onu sadece kış ayları geceleri yapıyorum.Terasda beslediğim için 4. kat ayaz oluyor rüzgar esiyor yoksa normalde sabah açar aksam üzeri hava kararırken kapatırım onu ve sadece kış aylarında soğuklarda yapıyorum o örtüyü.Teneke koymamın sebebide rüzgar örtüyü atmasın diye koyuyorum.

MUSTAFA ATAY; kümesim 4. katta terasda olduğu için sadece kapıda 1 asma kilit bulunduruyorum.Pek hırsızın oraya çıkacağını sanmam. :)

ferro18' Alıntı:
selamunaleykum nuri
masallah kuslarin guzel ve temiz beyaz percemli ozellikle cok hosuma gitti umarim huzurla beslersin paylasim icin tesekurler
saygilarla ferhat

aleykümselam kardeşim, perçemli beyaz ve eşi yaklaşık 2 yada 2.5 aydır bende ve yumurta vermediler halen, kısır olmalarından şüpheleniyorum umarım değillerdir.

ok.tamam..

Nurii sen yaş kısımlarına dikkat ediyormusun, hitap şekillerin senden neredeyse iki üç kat büyük olanlara karşı uygunsuz değil mi?

ADMİN' Alıntı:
Nurii sen yaş kısımlarına dikkat ediyormusun, hitap şekillerin senden neredeyse iki üç kat büyük olanlara karşı uygunsuz değil mi?

Teşekkürler admin. Dikkatimi çekmedi bilgi kısımlarını incelemek sağ tarafta olduğu için. Biraz alışılmışın tersine normalde her forumda sol tarafta olur yada benim katıldığım forumlar öyleydi.

PigeonStar
MUSTAFA ATAY
ferro18
Abilerimden özür dilerim bu arada, profillerine bakınca benden katca yaşları büyük olduğunu anladım.
Saygılar..

sorun değil..kırılmak yok :) sadece kümesinize fikren katkıda bulunmak istediğim için görüş belirttim.saygı bizden..

PigeonStar' Alıntı:
sorun değil..kırılmak yok :) sadece kümesinize fikren katkıda bulunmak istediğim için görüş belirttim.saygı bizden..

Sağolasın Davut abi tabi görüşlerini belirtmekde özgürsün, bu sayede varsa eksiğimiz, yanlışımız gidermeye çalışırız. :)

Geri