o Bir Anne (: [BabaLarı Kaçtığı haLde Çok iyi bakıyor]

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan FrKnuLuck
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

FrKnuLuck

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Furkan Ulucak
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Babaları 10 günlükken kaçtı ve tek basına çok iyi büyüttü :)) O ßenim İçin Çok değerLi !. Yavrular Burda 17 günlük :) Kendisi Yediği yemlerin hepsini yavrularına kusuyor ve Kendine yem yemeğe fırsat kalmıyor gerçekten çok iyi bir anne. :heyo:
BUDA VİDEOSU ;

http://www.youtube.com/watch?v=s91y4eQ42-M

Ekli dosyalar

• 2012-05-10 18.20.19.webp
    2012-05-10 18.20.19.webp
    484.2 KB · Görüntüleme: 1,421
MASALLAH FURKAN YALNIZ ANNE VE YAVRULARI DİGER KUSLARLA AYNI ORTAMDA BULUNDURMA AYRI YERDE DURSUNLAR VE AYRICA ÇIKAR ANNE DİŞİ DİGER KUSLARI GÖRÜPDE ERKEKLER KUR YAPARSA YAVRUYA BAKMAYI BIRAKIRLAR BAYAGI BÜYÜMÜŞLER BİR MÜDDET DAHA SABRET SÖYLEDİGİM GİBİ YAP YAVRULAR BÜYÜSÜN GÜLE GÜLE BESLE
AYRICA SADIK BİR DİŞİYMİŞ GENELDE TEK KUSDA YAVRU BÜYÜTMEYİ ERKEK DAHA İYİ YAPAR BAKAR BÜYÜTÜR

Şuanda ayıracak yerim yok abi. Ama Cidden Çok sadık bir kuŞ nerdeyse bütün erkekelr kur yapıyor ama eş almıyor. Yavrularada çok iyi bakıyor. Yediği bütün yemi kusuyor. Kendisi Aç kalıyor. Babası tam tersine Sadık deildi bi Dişinin peşine takıldı gitti. ve bu babası 1 yıldır bendeydi ve nerdeyse 15 16 kez böle kaçtı gittim aLdım etrafta besliyenlerden. Saten zeKi bir Kuş deildi iyikide Kacmıs yani :D

Cok güzel böyle görmek ama ilerde aynisini yapacak diye bir garantin varmi.?

sende dedigin gibi baba kus disinin pesine takilip gitmis,yani ana kus bastan biliyomus onun huvarda oldugunu. :hungur:

yani ana kus göze almis ve bakmis ck güzel bir duygu ana kus ac kalmaz eger yem verirsen oda yer yerini doldurur.

bu yüzden seviniyorsun umarimda düsündügün gibide gider.
bende basta cok degisik düsünüp sonra hüsrana ugrayanlardanim!!!

yavrulara büyüyünce soracaklar babanız nerede evladım bizi bırakıp kaçtı diyecekler :heyo: :heyo:

Mechelen' Alıntı:
Cok güzel böyle görmek ama ilerde aynisini yapacak diye bir garantin varmi.?

sende dedigin gibi baba kus disinin pesine takilip gitmis,yani ana kus bastan biliyomus onun huvarda oldugunu. :hungur:

yani ana kus göze almis ve bakmis ck güzel bir duygu ana kus ac kalmaz eger yem verirsen oda yer yerini doldurur.

bu yüzden seviniyorsun umarimda düsündügün gibide gider.
bende basta cok degisik düsünüp sonra hüsrana ugrayanlardanim!!!

Şuan iyi bakıyor biLmiyorum :D İNŞ devam eder.

katliam' Alıntı:
yavrulara büyüyünce soracaklar babanız nerede evladım bizi bırakıp kaçtı diyecekler :heyo: :heyo:

:heyo:

Bu gün Bi kaç yeni resim cektim.Yeni Halleri Bunlar :)

Ekli dosyalar

• 2012-05-31 11.44.27.webp
    2012-05-31 11.44.27.webp
    555.1 KB · Görüntüleme: 1,399
  • 2012-05-31 11.44.30.webp
    2012-05-31 11.44.30.webp
    483.3 KB · Görüntüleme: 1,391
  • 2012-05-31 11.44.39.webp
    2012-05-31 11.44.39.webp
    306.3 KB · Görüntüleme: 1,425
  • 2012-05-31 11.43.57.jpg
    2012-05-31 11.43.57.jpg
    0 bayt · Görüntüleme: 1,260
Yeme DüstüLer su içiyolar yerden kümese kalkıp geri iniolar :D 15 20 günede uçarlar

Maşallah Furkan,
Yavrular çok sağlıklı büyümüşler. Annneleri vazifesini hakkıyla yapmış maşallah.
İnşallah bir-iki hafta içinde tur atmaya başlarlar.
Güzel günlerde uçurup oynatman temennisiyle...
Selamlar
Khalid

Maşallah tek dişilik dev kadro
her daim baştacı yapıklcak kuşun özelliklerinden biride yavrusa gözü bakmasıdır ...
sende gözün gibi bak hayvana ...:)))

(: TskkürLer. Evet inş uçmaya baslarlarda videolarını çekip buraya atmak nasip oLur. AnneLerİNİN 2 KANADINDADA UR VAR UÇAMIYOR AMA BENİM GÖZÜMDE O ÇOK DEĞERLİ BU KADAR İYİ YAVRU BAKAN KUŞ HENÜZ BUNDAN BASKA YOK. SADECE BU YAVRULARA BAKMADI DİĞER GÜVERCİNLERİMİN 2 HAFTALIK YAVRULARINADA KUSUYORDU. SAĞLICAKLA KALIN :heyo:

maşallah kluş tam anaçmış sen hayvana dikat et tedavilik bir durumu varsa veterinere götür yoksa elleme .............

SağLığı falan yerinde heralgi biseyi yok. sadece UR var kanatlarında saten ucurmak için almadım damızlık. Yarın 2 3 resmini cekip atarım buraya onuda grmüs olursunuz :)

1 Tne fotosu varmıs __________

Ekli dosyalar

• 2012-05-10 18.18.05.webp
    2012-05-10 18.18.05.webp
    496.6 KB · Görüntüleme: 1,094
Kuşun maaşallahı var böyle kuşlar benim içinde rengine cinsine bakmakasızın çok değerli kuşlar ama yavrular tam büyümüyene kadar dikkat et başka bi kuşa eş almasın boşta erkek varsa gösterme

Yeme Düstü Yavrular :)

Geri